Έπεσε η «αυλαία» για τον Στέλιο Δανδούτη

έπεσε-η-αυλαία-για-τον-στέλιο-δανδού-46565

dadoutis
Η τελευταία πράξη του δράματος που από χθες συγκλονίζει την κοινωνία του Κρήτης και δη τον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου παίχτηκε  σήμερα στις 11 το πρωί  όποτε και ο επιχειρηματίας Στέλιος Δανδούτης  οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία .

Πολλά τα ερωτήματα με ένα τεράστιο γιατί

Μουδιασμένος είναι ο επιχειρηματικός κόσμος και όλη η κοινωνία της Κρήτης από την ξαφνική είδηση της αυτοκτονίας του 47χρονου με λαμπρή πορεία χρόνια τώρα στο χώρο των τροφίμων, ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του με μια σφαίρα. Ο χαμός του προκάλεσε σοκ και συγκλόνισε τους πάντες, προκαλώντας την ίδια στιγμή θλίψη, έντονο προβληματισμό αλλά και αμέτρητα «γιατί» που ζητούν απαντήσεις.

Και ζητούν απαντήσεις διότι, όπως όλοι λένε, φίλοι, συνεργάτες αλλά και σύσσωμος ο εμπορικός κόσμος, επρόκειτο για μια περίπτωση απόλυτα υποδειγματικού επιχειρηματία.

Ηθικού, σοβαρού και συνεπέστατου ανθρώπου όσον αφορά τις οποιεσδήποτε υποχρεώσεις του, τις οποίες πάντα φρόντιζε πάντα να διευθετεί εγκαίρως. Όμως, η οικονομική κρίση που έχει βαρύνει τις καρδιές όλων μας τα τελευταία χρόνια δεν μπορούσε να μην αγγίξει και τη δική του, λόγω των ασφυκτικών πιέσεων που δεχόταν, αλλά και της ευαισθησίας και του μεγάλου αισθήματος ευθύνης που τον διέκρινε. Όπως όλοι οι επιχειρηματίες, είχε προχωρήσει σε «ανοίγματα», τα οποία η έλλειψη ρευστότητας της αγοράς δεν του επέτρεπε να τα διαχειριστεί με το βέλτιστο τρόπο.

Ένα σοβαρό χτύπημα ήταν η μη ένταξη μιας μεγάλης και σημαντικής επένδυσής του στο νέο Επενδυτικό Νόμο (και μάλιστα για ένα αστείο ποσό). Υπολόγιζε σε αυτό, για να εξασφαλίσει την πολυπόθητη ρευστότητα. Αλλά, φευ…

Η κηδεία του Στέλιου Δανδούτη έγινε σήμερα στις 11 το πρωί στον Άγιο Θωμά.

 

Πηγή: neakriti

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook