Ερώτηση Τσαπάκου για απευθείας αναθέσεις του δήμου Χανίων

ερώτηση-τσαπάκου-για-απευθείας-αναθέ-13963

xania xristougennaΕρώτηση για τις απευθείας αναθέσεις για την παροχή υπηρεσιών για την «προώθηση και προβολή όλων των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων» αλλά και για την «οργάνωση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στους χώρους πολιτισμού» απευθύνει προς την Πρόεδρο ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ κυρία Νανσύ Αγγελάκη και τον Δήμαρχο Χανίων Μανόλη Σκουλάκη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Χανίων Γιώργος Τσαπάκος.

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

«Σύμφωνα με την ΑΔΑ ΒΛΓ6ΟΚΩΗ-7ΛΓ με αριθμό πρωτοκόλλου 2966 ανατέθηκε εργασία στον κ Κ. Η.με θέμα: «Συνεργασία με άτομο για την προώθηση και προβολή όλων των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων» συνολικού ποσού 1.200,00€.

Ποιά ακριβώς ήταν η υπηρεσία που σας παρείχε ο εν λόγω εργολάβος και για ποιο λόγο δεν μπορούσε η υπηρεσία αυτή να καλυφθεί από το υπάρχων προσωπικό της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ.

2. Σύμφωνα με την ΑΔΑ ΒΛΓΚΟΚΩΗ-ΤΗ7 με αριθμό πρωτοκόλλου 3101 ανατέθηκε εργασία στην κα Σ. Δ με θέμα: «Συνεργασία της οργάνωση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στους χώρους πολιτισμού» συνολικού ποσού 1.200,00€.

Η εν λόγω εργολάβος εργαζόταν με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου στην ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ από τις 30-9-2013 έως τις 29-11-2013 ως υπάλληλος υποδοχής και ενημέρωσης πελατών ΔΕ. Στις 5-12-2013, δηλαδή έξι (6) μόλις ημέρες αφού έληξε η σύμβαση εργασίας της, της ανατέθηκε ως εργολάβος η παροχή υπηρεσίας με τίτλο: «Συνεργασία της οργάνωση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στους χώρους πολιτισμού».

Ποια ακριβώς ήταν η συνεργασία αξίας συνολικού ποσού 1.200,00€ που δεν μπορούσε να καλυφθεί από το υπάρχων προσωπικό της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ.»

2 thoughts on “Ερώτηση Τσαπάκου για απευθείας αναθέσεις του δήμου Χανίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook