Νέα έρευνα για το θάνατο της Amy Winehouse

νέα-έρευνα-για-το-θάνατο-της-amy-winehouse-15694

AMY-WINEHOUSEΟ θάνατος της Amy Winehouse μπορεί να μην οφείλεται σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, αναφέρουν οι βρετανικές Αρχές που πρόκειται να ανοίξουν το φάκελο της διάσημης τραγουδίστριας και να ερευνήσουν εκ νέου την υπόθεση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η ιατροδικαστής Suzanne Greenaway, που ήταν επικεφαλής των ερευνών τον Ιούλιο του 2011, δεν είχε όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία για να καταλήξει στην αιτία θανάτου της Amy.

Υπενθυμίζουμε ότι η τοξικολογική εξέταση δεν είχε δείξει παράνομες ουσίες στον οργανισμό της ταλαντούχας τραγουδίστριας, ωστόσο είχε ανιχνευτεί μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ανεπαρκής κρίθηκε, επίσης, και η ίδια η ιατροδικαστής, διότι είχε διοριστεί το 2009 από τον τότε ιατροδικαστή και σύζυγό της, ο οποίος θα συνταξιοδοτούνταν. Οι Αρχές αναφέρουν ότι η Greenaway δεν είχε την απαραίτητη 5ετή προϋπηρεσία για τη θέση.

Η οικογένεια Winehouse διευκρίνισε σε ανακοίνωσή της πως δεν ζήτησε να διεξαχθεί νέα ανάκριση.

Η Amy Winehouse, που ήταν εθισμένη στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, άφησε την τελευταία της πνοή στις 23 Ιουλίου σε ηλικία 27 ετών, στο σπίτι της στο βόρειο Λονδίνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook