Οι Χανιώτες κατέβηκαν στους δρόμους και είπαν όχι στις απολύσεις και τη διαθεσιμότητα | Photos

οι-χανιώτες-κατέβηκαν-στους-δρόμους-κ-96005

porei 18 007Χιλιάδες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και μαθητές συμμετείχαν στο σημερινό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το πρωί στα Χανιά στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ.

porei 18 006Σημειώνεται πως η σημερινή αλλά και η αυριανή απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ  πραγματοποιείται ενάντια στη διαθεσιμότητα και στις απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

porei 18 005Με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Νεκτάριος Πετράκης είπε μεταξύ άλλων πως ο αγώνας των εργαζομένων δεν είναι ένας συντεχνιακός αγώνας, αλλά αφορά ολόκληρη την κοινωνία.

POR 18 10Τόνισε επίσης πως ο αγώνας των εργαζομένων ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης που εξαθλιώνει την κοινωνία θα συνεχιστεί και ότι  αυτή η 48ωρη απεργία είναι μόνο η αρχή.

porei 18 004Στη σημερινή κινητοποίηση συμμετείχαν και οι  καθηγητές που από την Δευτέρα βρίσκονται σε πενθήμερες  επαναλαμβανόμενες απεργίες, οι δάσκαλοι που πραγματοποιούν 48ωρη απεργία, σήμερα και αύριο

-Οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους έως και αύριο

porei 18 003-Οι εργαζόμενοι στους δήμους (ΠΟΕ-ΟΤΑ) πραγματοποιούν 48ωρη απεργία, οι δικηγόροι καθώς και  αρκετοί άλλοι εργαζόμενοι σε τομείς του δημοσίου.

Η σημερινή κινητοποίηση στα Χανιά, ξεκίνησε με συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής όπου εκπρόσωποι φορέων και συλλέγων απεύθυναν χαιρέτισαν τ Αγοράς και ακλούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης.

ΠΑΜΕ

Συγκέντρωση στην πλατεία των Νέων Καταστημάτων και πορεία πραγματοποίησε το πρωί και το ΠΑΜΕ

porei 18 001Τα μέλη του ΠΑΜΕ κάλεσαν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζική στις κινητοποιήσεις και να αποκρούσουν τα ψευδοδιλλήματα. Επίσης άσκησαν σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τον οποίο είπαν πως κοροϊδεύει  την εργατική τάξη.

porei 18 001

 

 

 

4 thoughts on “Οι Χανιώτες κατέβηκαν στους δρόμους και είπαν όχι στις απολύσεις και τη διαθεσιμότητα | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook