Στην Κρήτη ο Γιώργος Παπανδρέου

στην-κρήτη-ο-γιώργος-παπανδρέου-112792

papandreou.margaritaΣτο Ηράκλειο βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όπου θα μείνει για δύο ημέρες, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zarpa.gr.

O πρώην Πρωθυπουργός, έφτασε στις 14:00, στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης του Ηρακλείου, με την πτήση της Aegean A3316 από την Αθήνα.

Ο λόγος της επίσκεψής του, είναι οικογενειακός.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zarpa.gr, ο Γ. Παπανδρέου, επισκέπτεται την κόρη του Μαργαρίτα, η οποία εργάζεται στο Ίδρυμα Τεχνολογίας Έρευνας, στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο εργαστήρι μοριακής βιολογίας όπου κάνει τη διδακτορική της διατριβή.

Σημειώνεται, ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου όπως και ο αδελφός της Αντρέας επέλεξαν για τις σπουδές τους τα Ιδρύματα της Κρήτης (ΙΤΕ και ΜΑΙΧ αντίστοιχα) ενώ όπως καταλαβαίνουμε είχαν και τη δυνατότητα αλλά και την παράδοση από την οικογένειά τους, να σπουδάσουν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

(Φωτογραφία: Ο Γ. Παπανδρέου και η κόρη του Μαργαρίτα – cretalive.gr)

 

 

 

4 thoughts on “Στην Κρήτη ο Γιώργος Παπανδρέου

  1. Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο Γ.Α.Π ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ..
    ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ…ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ »ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ» ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΤΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ [[ [ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ]]..
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΣΤΑ »ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ» ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΕΛ ΤΟΝ ΦΥΛΑΓΑΝ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙ 3-4 ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ ΔΗΘΕΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ Μ A I X ,ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ …[[ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ… ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ KAI ΣΚΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ]]
    ΥΓ.1. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ Ο ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 50 ΠΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ »ΣΠΑΣΕΙ » ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΡΧΙΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΠΟΤΗΣ [ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ] ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ .?

    ΥΓ2..ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΗΓΕΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ…Y.Γ3.,.. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ‘Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ?
    ———————————-
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο »ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ,Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΗΝ ΤΡΟ Ι ΚΑ…

  2. Αν δεν εφερνε τα παιδια του στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΗΣΙ να σπουδασουν ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ αυτος, που αλλου να τα παει.
    Αλλα φταινε και οι κατοικοι του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΝΗΣΙΟΥ που δεν τον πετανε εξω.
    Εχει πεσει ομως , οπως φαινεται, ΠΟΛΥ ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ εδω και δεν μιλα κανεις. Μεγαλο φαγοποτι εγινε τα προηγουμενα χρονια!!!!
    Τωρα ομως που….. «εκλεισε η στροφιγγα»…. τρεχει και δεν φθανει ο Αρναουτακης!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook