Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση

τσίπρας-ο-συριζα-θα-είναι-η-επόμενη-κυβ-6251

Σφοδρή επίθεση εναντίον της τρικομματικής κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Α. Τσίπρας ο οποίος υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «επικήδειο την ομιλία του Πρωθυπουργού» και καλωσόρισε τον Αντώνη Σαμαρά στο Κοινοβούλιο μετά από περίπου 4 μήνες απουσίας – όπως είπε – ο Α. Τσίπρας.

«Εύχομαι να σας ξαναδούμε στις προγραμματικές δηλώσεις που θα κάνει η επόμενη κυβέρνηση που θα έχει κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ»

Παράλληλα υποστήριξε πως αυτό δεν είναι το τελευταίο πακέτο των μέτρων. «Έρχονται και νέα μέτρα τον Φεβρουάριο» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και εξαπέλυσε επίθεση τόσο στον Αντώνη Σαμαρά όσο και στον Ευάγγελο Βενιζέλο. «Μην κατηγορείται εμάς για προνόμια. Τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν τόσα χρόνια ευθύνονται για το πελατειακό κράτος. Δεν λογαριάζεται ούτε το Σύνταγμα, ούτε τις αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις».

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε και τα σενάρια για επικείμενο ανασχηματισμό «Ακούω ότι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα γίνει ο Ευ. Βενιζέλος. Προτείνω να του δώσετε την αρμοδιότητα για την πάταξη της φοροδιαφυγής» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας και κατηγόρησε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την λίστα Λαγκάρντ.

Επίσης τόνισε ότι πρόγραμμα δεν βγαίνει «μόνο εσείς και η Μέρκελ το πιστεύεται αυτό» είπε και πρόσθεσε πως κανένα από τα μέτρα δεν βοηθούν την ανάπτυξη αλλά μεγαλώνουν την ύφεση. Για τις αποκρατικοποίησεις κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα ξεπουλώντας δημόσιες υπηρεσίες. «Δεν είμαστε ανυπόμωνοι να κυβερνήσουμε, θέλουμε να σώσουμε την Ελλάδα. Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα»είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook