Χανιά | Άνοιξε το ΙΚΕΑ | Σύντομα και στο Ηράκλειο | Photos

χανιά-άνοιξε-το-ικεα-σύντομα-και-στο-η-92140

ikea6

Η σουηδική αλυσίδα άνοιξε τις πύλες της στα Χανιά, προσελκύοντας εκατοντάδες υποψήφιους πελάτες που από χθες, πρώτη μέρα λειτουργίας του ΙΚΕΑ, βρέθηκαν στο κατάστημα, για να «χαζέψουν», να κάνουν έρευνα αγοράς, να ψωνίσουν ή και απλώς να δουν «τι παίζει».

ikea9

Η έκθεση στη λεωφόρο Σούδας είναι μόνο ενδεικτική της τεράστιας γκάμας σε έπιπλα και είδη σπιτιού που εμπορεύεται η αλυσίδα. Το κατάστημα των Χανίων λειτουργεί πρωτίστως ως κέντρο «Παραγγελιών – Παραλαβών».

ikea12

Ταυτόχρονα βέβαια, σου δίνεται η δυνατότητα να αγοράσεις και από την έκθεση κάποια μικροαντικείμενα, κυρίως διακοσμητικά ή κουζινικά.

Όπως εξηγούν οι υπεύθυνοι στο zarpa.gr, μέσα στο κατάστημα υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό διακοσμητών και σχεδιαστών που βοηθούν τον ενδιαφερόμενο να οργανώσει τον χώρο του, με τη βοήθεια των ειδικών προγραμμάτων στον υπολογιστή.

ikea8

Η παραγγελία γίνεται μέσω του καταστήματος ή και από το σπίτι, μέσω διαδικτύου.

Τα πράγματα έρχονται σε διάστημα πέντε ημερών το πολύ.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με όλους τους γνωστούς τρόπους, τοις μετρητοίς, με κάρτα ή και με δόσεις.

ikea11

Το άνοιγμα του ΙΚΕΑ στα Χανιά, συνέπεσε με την έλευση των χιλιάδων φοιτητών στην πόλη αλλά και στο Ρέθυμνο, γεγονός που του δίνει ώθηση από την αρχή της λειτουργίας του.

ikea

ΙΚΕΑ και στο Ηράκλειο

Μάλιστα, σχεδόν έτοιμο είναι και το κατάστημα του Ηρακλείου, το οποίο επίσης θα λειτουργήσει ως κέντρο «παραγγελιών – παραλαβών».

Οι έμποροι της Κρήτης από την πλευρά τους, θεωρούν ότι αυτό είναι προσχηματικό και αποτελεί στρατηγική της εταιρείας για να μην υπάρξουν έντονες αντιδράσεις. Μάλιστα, πιστεύουν ότι τα καταστήματα της σουηδικής αλυσίδας στην Κρήτη, σύντομα θα μετατραπούν σε κανονικές εκθέσεις, όπως εκείνα των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης και των άλλων πόλεων.

2 thoughts on “Χανιά | Άνοιξε το ΙΚΕΑ | Σύντομα και στο Ηράκλειο | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook