Χανιά | Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή στο Καστέλι

χανιά-θανατηφόρο-τροχαίο-με-μηχανή-στ-21014

troxaio_mixaniΈχασε τη μάχη ο μοτοσικλετιστής που νωρίτερα είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα στο Καστέλι Κισάμου, δες εδώ.

Το περιστατικό έγινε στις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου, κοντά στην είσοδο του λιμανιού, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον δυνατό αέρα, ένα κλαδί έπεσε πάνω σε μία μοτοσικλέτα, με συνέπεια να εκτραπεί της πορείας της.

Οι δύο αναβάτες έπεσαν στο οδόστρωμα και ο ένας εξ αυτών τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Πρόκειται για έναν 37χρονο από τον Πειραιά, ο οποίος ήταν μέλος πληρώματος (μάγειρας) στο πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος».

Άμεσα μετέβη  η γιατρός του Κέντρου Υγείας Κισάμου, η οποία  προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, έως ότου το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, φθάσει από τα  Χανιά στο σημείο του ατυχήματος.

Πάντως, έντονη είναι η διαμαρτυρία των κατοίκων, καθώς το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κισάμου είναι ακινητοποιμένο λόγω έλλειψης προσωπικού, ενώ ακόμη και η γιατρός -προς τιμήν της- μόλις ειδοποιήθηκε για το συμβάν, έσπευσε στο σημείο με το προσωπικό της αυτοκίνητο.
Είναι δε πολύ πιθανό, αν δε χρειαζόταν να μεταβεί ασθενοφόρο από τα Χανιά και να κάνει τουλάχιστον μισή ώρα, ο άτυχος μάγειρας να είχε ελπίδες να ζήσει.

 

2 thoughts on “Χανιά | Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή στο Καστέλι

  1. 1.ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ Κ.Υ.Κ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ..ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ . [ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΕ Ο 15ΧΡΟΝΟΣ].
    2.ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ [[ΓΕΝΙΚΩΣ] ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ.
    ΟΜΩΣ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook