Χανιά | Οδηγός σχολικού λεωφορείου άφησε στο δρόμο 5χρονο για να… εκδικηθεί τον πατέρα του! | Απίστευτη Καταγγελία

χανιά-οδηγός-σχολικού-λεωφορείου-άφη-97408

ktel.aroni

Το 1ο νηπιαγωγείο Αρωνίου είχε μόλις σχολάσει και το λεωφορειάκι του ΚΤΕΛ που εκτελεί χρέη «σχολικού» παραλάμβανε τους μικρούς μαθητές για να τους γυρίσει στα σπίτια τους.

Όλους έκτος από έναν.

Ένα νέο περιστατικό αυταρχικής συμπεριφοράς από πλευράς οδηγού του ΚΤΕΛ, γυναίκας αυτή τη φορά, που συνέβη σήμερα το πρωί στο Ακρωτήρι, κατήγγειλε στο zarpa.gr, ο πατέρας του 5χρονου «θύματος», κ. Δ.Χαρ.

«Έχω καταθέσει αναφορά για τον τρόπο που γίνεται η μεταφορά των νηπίων, χωρίς να τηρείται η στοιχειώδης ασφάλεια. Σε βαν χωρητικότητας οκτώ ατόμων, βάζουν 15, είτε στριμωγμένα ή ακόμα και όρθια», τονίζει και εξηγεί ότι αυτή ήταν η αιτία που η οδηγός άφησε «επιδεικτικά», όπως ο ίδιος λέει, το 5χρονο παιδί του εκτός του σχολικού, αφού πρώτα είχε αρνηθεί να το επιβιβάσει, ενώπιον όλων των συμμαθητών του και της νηπιαγωγού.

«Το παιδί ξέσπασε καθώς το μετέφερα στο σπίτι και άρχισε να κλαίει και να με χτυπάει για το κακό που του έκανα» λέει χαρακτηριστικά, ενδεικτικό της επίδρασης που μπορεί να έχει σε ένα παιδί, το να βιώσει ένα τέτοιας έντασης περιστατικό.

«Επειδή έχει γίνει θέμα, αυτό δεν το παίρνω»

Αυτό είπε η οδηγός του ΚΤΕΛ στη νηπιαγωγό που της ζήτησε εξηγήσεις.

Επισήμως, η διεύθυνση του νηπιαγωγείου δεν θέλησε να σχολιάσει το περιστατικό.

Β. Τσουπακης: «Δεν υπάρχει δικαιολογία»

Το zarpa.gr επικοινώνησε με τον Προϊστάμενο στο Γραφείο Κίνησης του ΚΤΕΛ Χανίων, κύριο Βασίλη Τσουπάκη, ο οποίος αφού επιβεβαίωσε το περιστατικό, δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, κανένα ελαφρυντικό γι’ αυτό που έγινε».

Μεταφορά Μαθητών

Ωστόσο, ο ίδιος όπως μας είπε, δεν είναι ενήμερος για την αναφορά που έχει καταθέσει ο γονέας για τις συνθήκες μεταφοράς των μαθητών.

«Το να μπαίνουν πάνω από οκτώ παιδιά στο βαν απαγορεύεται ρητώς και κατηγορηματικώς. Η ασφάλεια των παιδιών δεν είναι παιχνίδι», τόνισε.

«Προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον πατέρα αλλά δεν τα έχω καταφέρει», είπε και δεσμεύτηκε ότι θα διερευνήσει την καταγγελία.

Παράλληλα, τόνισε ότι κάνει ό,τι περνά απ’ το χέρι του για να εκλείψουν αυτού του είδους τα μεμονωμένα περιστατικά.

4 thoughts on “Χανιά | Οδηγός σχολικού λεωφορείου άφησε στο δρόμο 5χρονο για να… εκδικηθεί τον πατέρα του! | Απίστευτη Καταγγελία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook