Χανιά | Υποσχέθηκε γιατρούς και νοσηλευτές | Επίσκεψη αστραπή του Άδωνι στο νοσοκομείο | Photos

χανιά-υποσχέθηκε-γιατρούς-και-νοσηλε-98109

ado 1Ήρθε, είδε , υποσχέθηκε και αναχώρησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος νωρίς το πρωί έλαβε μέρος σε σύσκεψη στο νοσοκομείο των Χανίων όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του ιδρύματος.

ado 2Ο κ. Γεωργιάδης υποσχέθηκε 17 γιατρούς για το νοσοκομείο, από τους οποίους οι 10 θα έρθουν μέσα στο 2013.

ado 3Αξίζει να σημειωθεί πως ο Υπουργός Υγείας χαρακτήρισε το νοσοκομείο Χανίων ως ένα από τα καλύτερα της χώρας.

ado 4Με την ολοκλήρωση της σύσκεψης, που ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι ως επιβράβευση της καλής προσπάθειας που γίνεται στο νοσοκομείο των Χανίων το υπουργείο υγείας άκουσε όλα τα αιτήματα για ενίσχυση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, και στα πλαίσια των δυνατοτήτων του κράτους και εντός του 2013 θα υπάρξουν κάποιες προσλήψεις γιατρών, αλλά και νοσηλευτικού προσωπικού, με τις δυνατότητες που δίνει η κινητικότητα.

ado 5Ο Υπουργός Υγείας συνεχάρη τη διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου, γα την προσπάθεια που γίνεται,  ενώ σε σχετική ερώτηση από το zarpa.gr αν με δεδομένες τις ελλείψεις έχουν τεθεί κάποιες προτεραιότητες για την πρόσληψη γιατρών ο κ. Γεωργιάδης είπε «ότι από τους 17 γιατρούς που ζητά η διοίκηση του νοσοκομείου οι πρώτοι ιεραρχικά που πιθανότατα θα είναι 10 μέχρι το τέλος του χρόνου να τους φέρουμε.»

ado 7Ο κ. Δουλγεράκης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον κ. Γεωργιάδη για την επίσκεψη του στο νοσοκομείο  Χανίων και τόνισε πως «τέθηκαν τα προβλήματα του νοσοκομείου και έγινε μια διεξοδικότατη συζήτηση σε αυτά και ο κ. υπουργός δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει τη στήριξη και την βοήθεια σε ένα νοσοκομείο που στηρίζει ένα ολόκληρο νομό και όχι  μόνο.»

ado 6Τέλος ο κ. Δουλγεράκης ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας για την πρόσληψη από τις προκηρύξεις του 2010, τις τελευταίες ημέρες ενός γιατρού και μέσα στο 2013 στα πλαίσια των δυνατοτήτων του κράτους να έχουμε μέσα στο 2013 αρκετούς ακόμα γιατρούς.

Στη σύσκεψη στο νοσοκομείο Χανίων, συμμετείχαν ο ο Βουλευτής της Ν.Δ Μανούσος Βολουδάκης, ο προιστάμενος της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Γρηγοράκης και εκπρόσωποι των ιατρικών υπηρεσιών του νοσοκομείου Χανίων

 

Αν. Γερ.

 

 

One thought on “Χανιά | Υποσχέθηκε γιατρούς και νοσηλευτές | Επίσκεψη αστραπή του Άδωνι στο νοσοκομείο | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook