Αυτός είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του δήμου Χανίων

αυτός-είναι-ο-νέος-γενικός-γραμματέας-164933

FRAGAKIS«Κλείδωσε» το πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση του Γενικού Γραμματέα Χανίων και αποτελεί την επιλογή του νεοεκλεγέντα δημάρχου Τάσου Βάμβουκα.

Πρόκειται για τον κ. Δημήτρη Φραγκάκη, άτομο ικανό και με πλούσια εμπειρία σε καίριες διοικητικές θέσεις του δημοσίου τα τελευταία χρόνια.

Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Φραγκάκης που κατάγεται από τον Πλατανιά, γεννήθηκε το 1972. Έχει σπουδάσει Ιστορία και Αρχαιολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από τη Σχολή Νομικών και Πολιτικών Επιστημών με ειδίκευση στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια.

Έχει ασχοληθεί ερευνητικά στην Υπηρεσία του Ιστορικού & Διπλωματικού Αρχείου του Υπουργείου Εξωτερικών, εργάστηκε για πέντε χρόνια ως αναπληρωτής διευθυντής του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης και σήμερα είναι επιστημονικός συνεργάτης του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη.

zarpa.gr

5 thoughts on “Αυτός είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του δήμου Χανίων

  1. Ντρεπομαι για το νεο δημαρχο (αν και τον ψηφισα) γιατι με τις επιλογες του δειχνει οτι ειναι σκοπος του δεν ειναι να στελεχωσει το δημο με ατομα αξια με επαγγελματικη πειρα αλλα οτι ειναι πειθηνιος δουλος των ντοπιων (και οχι μονο) συμφεροντων
    Κριμα,

  2. παιδιά, όταν ο δημοτικός συνδιασμός του Σαρρή(ΣΥΡΙΖΑ) σας τα έλεγε προεκλογικά δεν τον πιστέψατε. τώρα πάμε και για τις δεξαμενές πετρελαίου στο Καλάμι των Μαμιδάκη-Μητσωτάκη. εύχομαι γρήγορα να ξυπνήσουν τα «κορόιδα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook