Γιατί κλαίει ο δήμαρχος;

γιατί-κλαίει-ο-δήμαρχος-166386

psinakisΘα μείνει στην ιστορία αυτή η ημέρα. Ο Ηλίας Ψινάκης ορκίστηκε δήμαρχος Μαραθώνα, με μαύρο κοστούμι, χρυσό ρόλεξ, κι ένα…

δάκρυ στο μάτι.

Ο νέος δήμαρχος κατά τη διάρκεια της τελετής φορούσε γυαλιά ηλίου, για να κρύψει τη συγκίνηση, ενώ κάποια στιγμή δεν άντεξε κι έκλαψε, με τη φωτογραφία να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Στο μεταξύ ο Ηλίας Ψινάκης στις πρώτες του δηλώσεις σαν Δήμαρχος Μαραθώνα είπε:

«Δεν έχω κανένα πολιτικό κόστος για δεν με ενδιαφέρει να γίνω ούτε υπουργός ούτε βουλευτής ούτε πρωθυπουργός ούτε τίποτα, οπότε το σύστημα δεν μπορεί να με έχει σήκω-σήκω κάστε-κάτσε»

«Δεν θέλω διχόνοια και μιζέρια, θέλω να είναι όλοι ενωμένοι και να πιστέψουν ότι βάλαμε, εγώ και οι συνεργάτες μου, τις βάσεις για τα επόμενα πέντε χρόνια. Έχω απαγορεύσει στον εαυτό μου να λέει ‘θα’ γιατί πιστεύω πως μόνο οι πράξεις μιλάνε. Δευτέρα λοιπόν, 1η Σεπτέμβρη πιάνουμε δουλειά», σημείωσε και ζήτησε προκαταβολικά…συγγνώμη: «Θέλω να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη από τους ανθρώπους που θα συνεργαστώ για από Δευτέρα θα τους βγάλω το λάδι στη δουλειά».

Μιλώντας για τους πολιτικούς του αντιπάλους ο κ. Ψινάκης είπε: «Ό,τι λέω εγώ το εννοώ και ισχύει για πάντα. Εγώ δεν τα γυρνάω τα μπιφτέκια. Ό,τι πω, είναι αυτό για πάντα. Προεκλογικά τους είπα ότι δεν είμαστε αντίπαλοι. Τώρα που βγήκα και θα είμαι δήμαρχος για πέντε χρόνια, γουστάρουν – δεν γουστάρουν, εξακολουθώ να λέω το ίδιο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook