Η Κρήτη στην Διεθνή έκθεση του Λονδίνου και στο κατάστημα του National Geographic

η-κρήτη-στην-διεθνή-έκθεση-του-λονδίνο-180513

kriti ekthesiΗ Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής συμμετέχει στην Διεθνή Τουριστική έκθεση του Λονδίνου (World Travel Market)  3-6 Νοεμβρίου 2014. Με δικό της περίπτερο, για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη έκθεση, η Κρήτη υποδέχεται φορείς, επαγγελματίες και απλούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας την ολοκληρωμένη επικοινωνιακή της ταυτότητα και στρατηγική για τα επόμ

ενα χρόνια. Παρουσιάζει τα νέα βίντεο σποτ με την υπογραφή του Θοδωρή Παπαδουλάκη βασισμένα στους 12 θεματικούς άξονες από τον Στρατηγικό σχεδιασμό της τουριστικής προβολής της Κρήτης.

Σύμφωνα με τους οργανωτές στην World Travel Market  που αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού παγκοσμίως, οι επισκέπτες της ξεπερνούν τους 50.000, ενώ σε αυτή συμμετέχουν πάνω από 5.000 εκθέτες από 180 χώρες. Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσωπεί ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης ο οποίος και θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με φορείς, τουριστικούς πράκτορες , αεροπορικές εταιρίες αλλά και δημοσιογράφους εξειδικευμένους στον θεματικό τουρισμό. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά : «Η Περιφέρεια μας συμμετέχει για πρώτη φορά με δικό της περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση του Λονδίνου, σηματοδοτώντας την νέα φάση στη στρατηγική προβολής. Σκοπός μας είναι μέσα από επαφές τόσο με τουριστικούς επαγγελματίες αλλά και φορείς που έχουν άμεση σχέση με τους θεματικούς άξονες που θέλουμε να αναδείξουμε, να δώσουμε έμφαση στο σύνολο των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νησιού μας και να προσφέρουμε περισσότερους λόγους στους μελλοντικούς επισκέπτες για να το επιλέξουν ως προορισμό. »

Επίσης, παράλληλα με την παρουσία της στην έκθεση στο Λονδίνο η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνει  μια ολόκληρη εβδομάδα (3-9 Noεμβρίου 2014), έκθεση φωτογραφίας στο National Geographic London Store, σε συνεργασία με το  Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και το Πανεπιστήμιο Κρήτης.   Απευθυνόμενη σε ένα ευρύ φάσμα επισκεπτών, από οικογένειες μέχρι και ανεξάρτητους ταξιδιώτες, η δράση έχει ως σκοπό να αναδείξει την ποικιλομορφία του νησιού με διάφορους τρόπους. Μία έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Rare Glimpses of Crete” , θα παρουσιάσει πρωτόγνωρα στιγμιότυπα από εντυπωσιακά τοπία αλλά και την μεγάλη ποικιλία της τοπικής χλωρίδας και πανίδας. Κάθε απόγευμα (4μμ – 6μμ) θα γίνεται γευσιγνωσία Κρητικών προϊόντων ενώ ένας διαφορετικός εμπειρογνώμονας θα αναλαμβάνει να μυήσει τους Βρετανούς στα μυστικά της Κρήτης, καλύπτοντας ποικίλη θεματολογία, από το Μινωικό πολιτισμό, τους παραδοσιακούς χορούς, την Κρητική διατροφή, τη μοναδική χλωρίδα και πανίδα του νησιού κλπ.  Στο πλαίσιο της παραπάνω εκδήλωσης, την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, 18:30-20:30, θα γίνει ειδική παρουσίαση σε tour operators και media (διεύθυνση: 102A Brompton Rd, London SW3 1JJ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook