Κρήτη | Έβαλαν λουκέτο στη χωματερή! | Phοtos

κρήτη-έβαλαν-λουκέτο-στη-χωματερή-phοtos-220278

hom ateri1Ήταν αναμενόμενο να παρουσιαστεί κι εμπλοκή με το θέμα της χωματερής των Πέρα Γαλήνων! Εκεί που πάνε τα απορρίμματα του δήμου Ηρακλείου, αλλά και άλλων δήμων. Οι ιδιοκτήτες χθες το βράδυ έκαναν πράξη την προειδοποίησή τους και προχώρησαν σε κλείσιμο της χωματερής καθώς δεν έχουν πληρωθεί , όπως λένε, τα μισθώματα!

«Εμείς περιμέναμε να πάρουμε τα χρήματα μας. Είχαν πει τέλος του Φλεβάρη. Δεν το έκαναν» είπε στο cretalive ενας εκ των ιδιοκτητών που επιβεβαίωσε την είδηση για το κλείσιμο.

homateri2Πέρα από το οικονομικό ζήτημα – σημειώνεται πως δεν έχουν παραλάβει μίσθωμα εδώ και ένα 7μηνο – οι ιδιοκτήτες βάζουν ένα ακόμα εξίσου σημαντικό ζήτημα που δεν είναι άλλο από το θέμα της έντονης δυσοσμίας.

Όπως ανέφερε στο Cretalive ο εκπρόσωπος της οικογένειας το θέμα της οσμής είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα καθώς εχουν γίνει καταγγελίες από τους περιοίκους. Ο ίδιος αναφέρει ότι παλιότερα γινόταν μια επεξεργασία στα απορρίμματα η οποία δε γίνεται πια με αποτέλεσμα η δυσοσμία να είναι ανυπόφορη.

homateri3Το πρόβλημα φυσικά τώρα δεν είναι άμεσο, αλλά εάν τις επόμενες ώρες δεν βρεθεί λύση θα φτάσουμε σε αδιέξοδο, λένε τα στελέχη του δήμου Ηρακλείου

cretalive,gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook