Κρίσιμη μέρα για την αναζήτηση του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη

κρίσιμη-μέρα-για-την-αναζήτηση-του-20χρο-219362

vaggelis2Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για την αναζήτηση του αγνοούμενου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ενώ οι έρευνες στρέφονται πλέον στον Πειραιά.

Το Σάββατο αναμένεται να πραγματοποιηθεί μια συλλογική προσπάθεια για τον εντοπισμό του 20χρονου φοιτητή, (δες εδώ) με την οικογένεια να καλεί μέσω Facebook όσους μπορούν να βοηθήσουν. «Βοηθάμε όλοι να βρεθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης» είναι η ονομασία της σελίδας στο Facebook, την οποία διαχειρίζεται η αδερφή του φοιτητή. Το ραντεβού είναι στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά και έχουν ήδη ανταποκριθεί πάνω από 600 άτομα.

Η αδελφή του Βαγγέλη κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της μέσω των social media για να βρεθεί, ενώ απάντησε εντονότατα σε όσους υποστηρίζουν ότι ο 20χρονος εξαφανίστηκε αφού τσακώθηκε με τους δικούς του:

«Θέλω να σκεφτείτε όλοι την πορεία των ΜΜΕ… Όλα αυτά που έχουν ανεβάσει αυτές τις τρεις εβδομάδες και να μου πείτε τι έχετε καταλάβει!!! Γιατί εγώ προσωπικά την πρώτη εβδομάδα διάβαζα ότι έγραφαν για την σχολή, μετά για του Κρητικούς και την δεύτερη εβδομάδα πάλι τα ίδια… Πριν λίγες μέρες για αλλοδαπούς και τώρα για εμάς!!! Βγάλτε εσείς μόνοι σας το πόρισμα!!! Να είστε καλά!!! Δηλαδή τι να πω δεν ξέρω αλήθεια. Σας εύχομαι να μην πέσετε ποτέ στα στόματα αυτών των κρεατοφάγων! Μας κατηγορούν ότι μιλήσαμε με τον αδελφό μου όταν πήρε τους βαθμούς, ενώ εμείς τελευταία φορά μιλήσαμε με τον αδελφό μου την Πέμπτη το βράδυ και γι’ αυτό και καταλάβαμε ότι ο Βαγγέλης έχει εξαφανιστεί νωρίς επειδή δεν είχαμε επικοινωνήσει όλη μέρα μαζί του, αν και μας είχε πει ότι θα μας πάρει!!!!»

Παράλληλα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ολοκλήρωση, εντός της ημέρας, της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη με στόχο να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβαινε το τελευταίο χρονικό διάστημα στο ίδρυμα και αν όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες περί βασανιστηρίων του 20χρονου φοιτητή ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το πόρισμα αναμένεται να συνταχθεί και να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες γεγονός που πολύ πιθανόν να συντελέσει στην αποκάλυψη πτυχών της περίεργης αυτής υπόθεσης εξαφάνισης του φοιτητή που το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα ελπίζοντας ότι στο τέλος θα βρεθεί.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. πιστεύουν ότι πιθανόν ο νεαρός να προχώρησε σε απονενοημένο διάβημα κάτω από την πίεση που αισθανόταν για τη χαμηλή βαθμολογία του σε πρόσφατες εξετάσεις ή σε δεύτερη περίπτωση λόγω συνεχών περιπαικτικών σχολίων από συντοπίτες συμφοιτητές του.

Οι ίδιοι θεωρούν κρίσιμο στοιχείο όσα διημείφθησαν στο τηλέφωνο που είχε ο 22χρονος με συγγενικό πρόσωπό του το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας της εξαφάνισής του. Εκεί φέρεται -σύμφωνα με ορισμένους αστυνομικούς- να υπήρξε συζήτηση για το θέμα της βαθμολογίας του αλλά και για άλλο ένα θέμα που δεν έχει διευκρινισθεί. Συγγενικό πρόσωπο του νεαρού φοιτητή ξέσπασε σε λυγμούς και αποκάλυψε τον έντονο διάλογο που είχαν λίγο πριν από την εξαφάνιση για το θέμα των βαθμών.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook