Μπορεί πραγματικά ένα Smartphone να σου προσφέρει οργασμό;

μπορεί-πραγματικά-ένα-smartphone-να-σου-προσφέ-221198

kinito-orgasmosΤο μέλλον στο sex είναι εδώ: Το νέο τμήμα ψηφιακής τεχνολογίας της Durex παρουσιάζει μία επαναστατική τεχνολογία για συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Η Durex, η νούμερο ένα μάρκα σεξουαλικής ευεξίας στον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα τη διαφοροποίηση της στην ψηφιακή τεχνολογία, με αφορμή το μεγάλο λανσάρισμα προϊόντος, που μπορεί να φέρει την επανάσταση στη σεξουαλική μας ζωή.

Η Durexlabs αποτελεί το πρώτο σημαντικό βήμα της εταιρείας στη ψηφιακή αγορά, με βασικό στόχο να ανταποκριθεί στην αλλαγή των κοινωνικών συμπεριφορών και τα πρότυπα οικειότητας και κινητής τεχνολογίας.

Η Durexlabs πρόκειται σύντομα να ανακοινώσει το πρώτο πραγματικά καινοτόμο προϊόν της, ένα τεχνολογικό επίτευγμα που θα βοηθήσει στην ουσία τους χρήστες να φτάσουν σε οργασμό. Το προϊόν αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Susie Lee, CEO της Siren Mobile. Μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες στον κόσμο της κινητής τεχνολογίας, η Lee έδωσε μια εντελώς νέα προοπτική στις σχέσεις μας με την κινητή τηλεφωνία μέσα από τις διαφορετικές της ιδιότητες ως βιοχημικός, βιοφυσικός και εικαστικός καλλιτέχνης .

Ο Richard Arnold, Επικεφαλής του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της Durex, δήλωσε: «Έχοντας βαθιά γνώση της διέγερσης και των ερεθισμάτων, ήταν φυσικό για εμάς να δούμε πώς θα μπορούσαμε να τα συνδυάσουμε με την ψηφιακή τεχνολογία».

«Αντλήσαμε έμπνευση από τις σύγχρονες συνήθειες και την συνεχώς αυξανόμενη εξάρτησή μας από τη κινητή τεχνολογία για τα πάντα σχεδόν στην καθημερινή μας ζωή και η έρευνα αγοράς μας έχει εντοπίσει μια πραγματική επιθυμία για την τεχνολογία αυτή ενσωματωμένη στην σεξουαλική μας ζωή».

Η Susie Lee, CEO των εφαρμογών γνωριμιών της Siren, είπε: «Ήταν μια απίστευτα συναρπαστική διαδικασία το να εργαστούμε με τη Durexlabs. Μέσα από την εξάπλωση των smart phones, των social media και των εφαρμογών γνωριμιών, η τεχνολογία έχει αποδειχθεί ένα εξαιρετικά επιτυχημένο μέσο στην προσέγγιση των ανθρώπων και τη διατήρηση στενών σχέσεων. Με τη Durexlabs κάνουμε το επόμενο ζωτικό βήμα αγκαλιάζοντας την τεχνολογία για να ενισχύσουμε την ανθρώπινη σύνδεση στο υπνοδωμάτιο και να βελτιώσουμε τη σεξουαλική μας ζωή».

Πηγή: gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook