Νέοι, ωραίοι και Ενεργοί πολίτες μαζί με τον Βάμβουκα

νέοι-ωραίοι-και-ενεργοί-πολίτες-μαζί-μ-137890

dimos_energon_600x400Ακόμα δύο νέοι συμπολίτες μας, ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά  τους στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, στις 18 Μαΐου, με τον συνδυασμό “Δήμος Ενεργών Πολιτών”, στο πλευρό του Τάσου Βάμβουκα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το ιδρυτικό μέλος και υποψήφιο της παράταξης «Δήμος  Ενεργών Πολιτών» στις εκλογές του 2010, Μιχάλη Βλαχάκη, που είχε διατελέσει και μέλος του συντονιστικού οργάνου της παράταξης, και την Ελπίδα Τσιτσιρίδη οικονομολόγο, στέλεχος της Μονάδας Διαχείρισης Κινδύνων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

vlaxakis mixalisΟ Μιχάλης Βλαχάκης είναι ηλεκτρονικός μηχανικός, έχει διατελέσει διευθυντής σε καταστήματα ΙΝΚΑ και έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος, στον Δήμο Σούδας. Είναι παντρεμένος με την ξενοδόχο Ευαγγελία Παπαδουλακη και έχουν δυο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον Γιώργο.

elpida tsitsiridiΗ Ελπίδα Τσιτσιρίδη, είναι οικονομολόγος με ειδίκευση στην επιχειρησιακή έρευνα, σπουδές σε Ελλάδα και Γαλλία και Γενική Γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Τμήματος Δυτικής Κρήτης. Είναι κόρη του Μανώλη Τσιτσιρίδη και της Ελένης Φυλλαδιτάκη.

zarpa.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook