Νέο σκάνδαλο για την οικογένεια Κλίντον: Ποιος είναι ο πατέρας της Τσέλσι;

νέο-σκάνδαλο-για-την-οικογένεια-κλίντ-160343

klinton familyΈνα νέο σκάνδαλο έρχεται να ταράξει για ακόμη μια φορά τα νερά στην οικογένεια Κλίντον, καθώς οι φήμες αυτή τη φορά θέλουν την Τσέλσι να μην είναι βιολογικό παιδί του πατέρα της και πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Μάλιστα, φήμη αναφέρει ότι η πατρότητα της Τσέλσι αποτελεί «το πιο καλά κρυμμένο μυστικό του Αρκάνσας».

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν σε σκανδαλοθηρικά περιοδικά των ΗΠΑ, πολλοί άνθρωποι έμειναν έκπληκτοι όταν πληροφορήθηκαν πως ο Μπιλ Κλίντον δεν ήταν ο βιολογικός πατέρας της Τσέλσι, αλλά οι άνθρωποι του Little Rock στο Αρκανσάς, φαίνεται πως ξέρουν την αλήθεια εδώ και δεκαετίες.

Ο πρώην βοηθός του Μπιλ Κλίντον, Larry Nichols, πιστεύει πως ο Webster Hubbell, πρώην δήμαρχος του Little Rock, είναι ο πραγματικός πατέρας της Τσέλσι.

Σύμφωνα με τον Larry Nichols, πριν από χρόνια ο Μπιλ Κλίντον είχε αναμειχθεί σε ένα σκάνδαλο, καθώς μία γυναίκα-κάτοικος του Little Rock, ισχυριζόταν πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Ο Μπιλ Κλίντον αρνήθηκε τις «κατηγορίες» και την πατρότητα, αποκαλύπτοντας πως είναι… στείρος!

«Συζητούσαμε για τις απαιτήσεις αυτής της γυναίκας, που ισχυριζόταν ότι ο Μπιλ την άφησε έγκυο, όμως εκείνος αρνήθηκε ότι μπορούσε κάτι τέτοιο να συμβεί καθώς, όπως ο ίδιος είπε, είχε περάσει ιλαρά ως παιδί και αυτό τον κατέστησε στείρο», είπε ο πρώην βοηθός του, Larry Nichols, ενώ πρόσθεσε: «Τα ακριβή λόγια του Μπιλ Κλίντον ήταν: «Πυροβολώ τυφλά». Έμεινα έκπληκτος από αυτό που μόλις είχα ακούσει και τότε τον ρώτησα: «Και η Τσέλσι;». Και μου απάντησε: «Ω, είναι παιδί του Webb [Hubbell]»».

 

 

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook