Οι ‘γουρούνες της οργής’: Νέο αιματηρό περιστατικό στα Μάλια

οι-γουρούνες-της-οργής-νέο-αιματηρό-78368

gourounesmalia__mainΣτο νοσοκομείο κατέληξαν ο ιδιοκτήτης, ο γιος του και ο υπάλληλός του που ξυλοκοπήθηκαν από θερμόαιμους «καμικάζι» – Βρετανούς

Ένιωσε «ιππότης της ασφάλτου» και μάλιστα δε δίστασε – προκειμένου να υπερασπιστεί … τον τίτλο του – μαζί με τους φίλους του, να ξυλοκοπήσει τρεις ανθρώπους! Ο λόγος για νεαρο Βρετανό ο οποίος πριν από δύο ημέρες ενοικίασε τετράτροχο όχημα «γουρούνα», από γραφείο ενοικιαζόμενων οχημάτων στα Μάλια.

Χθες, ο ιδιοκτήτης του γραφείου, είδε το νεαρό να οδηγεί στην περιοχή με ιλιγγιώδη ταχύτητα και επίκινδυνα και ανησυχώντας για τις ευθύνες που θα καταλογιστούν και στον ίδιο αν συνέβαινε κάτι κακό, πήγε σήμερα το πρωί και πήρε τα κλειδιά της «γουρούνας», προκειμένου να αποτρέψει το νεαρό «καμικάζι» να αποτελεί … δημόσιο κίνδυνο!

Ο 21χρονος Βρετανός, εξαγριωμένος, έφυγε αλλά επέστρεψε με τρεις φίλους του. Οι τέσσερις προκάλεσαν φασαρία και επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη του γραφείου καθώς επίσης και στο γιο του, ενώ το ξύλο … της αρκούδας «έφαγε» ένας Αλβανός υπάλληλος του γραφείου, τον οποίο οι νεαροί ξυλοκόπησαν … μέχρι τελικής πτώσης! Οι τρεις διεκομίσθηκαν στο ΠΑΓΝΗ για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι τέσσερις Βρετανοί, 20 και 21 ετών συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Εν τω μεταξύ, στην τοπική κοινωνία η οργή έχει ξεχειλίσει για τη συμπεριφορά των τουριστών που βγαίνουν … παγανιά, μην προσέχοντας αλλά και οδηγώντας μεθυσμένοι!

Πηγή: cretalive.gr

 

2 thoughts on “Οι ‘γουρούνες της οργής’: Νέο αιματηρό περιστατικό στα Μάλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook