Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει βόλτα στην αγορά των Χανίων | Photos

ο-αλέξης-τσίπρας-κάνει-βόλτα-στην-αγορ-206800


tsipras_chania1Κρατώντας την πρόβλεψη νεολαίου του ΣΥΡΙΖΑ , ότι το ποσοστό που θα πάρει το κόμμα στις αυριανές εκλογές θα ξεπερνά το 40%, έφυγε από τα Χανιά το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας.

tsipras_chania4Ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που περπάτησε το πρωί στο κέντρο της πόλης συνοδευόμενος από τα μέλη του κόμματος και φυσικά τους υποψήφιους βουλευτές συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες των Χανίων και έδωσε την υπόσχεση πως «εμείς θα σας κοιτάμε στα μάτια.

tsipras_chania2Αυτή είναι η εγγύηση μας»

tsipras_chania8Ο Αλέξης Τσίπρας που έφθασε στα Χανιά αργά χθες το βράδυ μετά την συγκέντρωση του Ηρακλείου, πήρε ως ενθύμιο από την σύντομη παρουσία του στα Χανιά ένα Κρητικό μαντήλι που του πρόσφερε μια γυναίκα αλλά και ένα κομπολόι που το έδωσε καταστηματάρχης στην Δημοτική Αγορά.

tsipras_chania5

Φυσικά κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην δημοτική αγορά των Χανίων τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ περίμεναν οι καταστηματάρχες που τον καλωσόρισαν και του πρόσφεραν τσικουδιά.

tsipras_chania3Ο Αλέξης Τσίπρας σταματούσε και χαιρετούσε τον κόσμο και αντάλλαζε και δύο τρεις σύντομες κουβέντες με τον καθένα που φυσικά είχαν σαν θέμα την αυριανή εκλογική αναμέτρηση.

tsipras_chania6

Να σημειώσουμε πως χαρακτηριστικός των προσδοκιών των πολιτών και ποιο κυρίως είναι το πρόταγμα των εκλογών για αρκετό κόσμο είναι ο διάλογος του κ. Τσίπρα με πολίτη έξω απο την δημοτική αγορά των Χανίων.

tsipras_chania11Αίτημα η διαφάνεια και η καθαρότητα.

tsipras_chania9Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πλησίασε τον πολίτη και του είπε πως «εμείς θα σας κοιτάμε στα μάτια. Η καθαρότητα είναι η εγγύηση μας.»

tsipras_chania10

tsipras_chania7

Εξω απο τη δημοτική αγορά ένα αγόρι κρατώντας φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον αρχηγό του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να του το υπογράψει πράγμα που ο κ. Τσίπρας δεν του αρνήθηκε.

tsipras_chania12Μάλιστα ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος σε μια ηλικιωμένη γυναίκα που έτρεξε να τον αγκαλιάσει της είπε οτι «ο Σαμαράς λέει πως οι ηλικιωμένοι ψηφίζουν ΝΔ. Εσείς όμως φροντίστε να τον διαψεύσετε.»

tsipras_chania14

Τελευταίος σταθμός της βόλτας του Αλεξη Τσίπρα στο κέντρο των Χανίων η Μπουγάτσα του Βρανά όπου έκατσε για λίγα λεπτά συνομίλησε με κόσμο και βέβαια δεν παρέλειψε να δοκιμάσε και την παραδοσιακή μπουγάτσα της πόλης.

tsipras

Περισσότερες φωτό, ΕΔΩ

zarpa.gr

One thought on “Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει βόλτα στην αγορά των Χανίων | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook