Ο γάμος της χρονιάς έγινε στα Χανιά | Photos

ο-γάμος-της-χρονιάς-έγινε-στα-χανιά-photos-159754

gamos1

Ο  Άρχοντας των παξιμαδιών  «Το Μάννα»,  Νίκος Τσατσαρωνάκης πάντρεψε το στερνοπούλι του

Σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, την ώρα που έδυε ο ήλιος στα Φαλάσαρνα, ένα ευτυχισμένο ζευγάρι Χανιωτών έδινε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης.

gamos2 copyΟ Νίκος Νικολακάκης και η Χαρά Τσατσαρωνάκη, πλαισιωμένοι από αγαπημένους φίλους και συγγενείς, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία λιτή τελετή, που ευλόγησε ο Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος και πραγματοποιήθηκε στο κομψά διακοσμημένο εκκλησάκι του Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσαρνα.

gamos7 copyΗ εντυπωσιακή συνέχεια δόθηκε στο ξενοδοχείο MolosBay στο Καστέλι Κισσάμου, εκεί όπου οι δύο οικογένειες δεξιώθηκαν τους εκλεκτούς καλεσμένους τους.

gamos5 copyΣτην δεξίωση που επιμελήθηκαν οι αδερφές της νύφης, Ελένη και Κατερίνα Τσατσαρωνάκη, οι καλεσμένοι διασκέδασαν σε ένα μαγικό σκηνικό, γεύτηκαν το εξαιρετικά προσεγμένο μενού και έδωσαν τις ευχές τους στο ευτυχισμένο ζευγάρι.

gamos10 copy Παρών στον γάμο που μπορεί να χαρακτηριστεί ως «ο απόλυτος γάμος της χρονιάς στην Κρήτη», ήταν και ο Σάκης Ρουβάς, οικογενειακός φίλος της οικογένειας Τσατσαρωνάκη.

gamos13 copyΟ Σάκης, εμφανώς χαρούμενος που βρέθηκε ξανά μαζί με τους αγαπημένους του φίλους, ευχήθηκε στο ζευγάρι, χαρίζοντάς τους μερικά από τα μοναδικά ερωτικά του τραγούδια. Όταν το κέφι «άναψε» για τα καλά και ο ίδιος, επηρεαζόμενος από το κλίμα χαράς, τραγούδησε μερικά αγαπημένα λαϊκά τραγούδια, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους.

Αγαπημένοι μας φίλοι, Νίκο και Χαρά να ζήσετε ευτυχισμένοι.

zarpa.gr

gamos3 copy

  • Ο Νίκος και η Χαρά

gamos4 copy

  • Εγγονός Παναγιώτης Σπηλιώτης και παππούς Νίκος Τσατσαρωνάκης

gamos6 copy

  • Ελένη και Χαρά

gamos8 copy

gamos9 copy

gamos12 copy

gamos14 copy

gamos15 copy

 

 

One thought on “Ο γάμος της χρονιάς έγινε στα Χανιά | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook