Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Κυριακή 26 Οκτωβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-κυριακή-26-οκ-115208

kairos vroxesΤοπικές βροχές στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το Αιγαίο, την Πελοπόννησο και την Κρήτη και παροδικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν πάνω από τη θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου.

Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα με τη μέγιστη στη Δυτική Μακεδονία να μη ξεπερνά τους 8 βαθμούς, από 8 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 17 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 9 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Για σήμερα  Κυριακή  στα Χανιά προβλέπεται καταιγίδα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Καταιγίδα και στο Ηράκλειο, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Στο Ρέθυμνο προβλέπονται βροχές και τοπικές καταιγίδες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook