Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Παρασκευή 1 Αυγούστου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-παρασκευή-1-α-98292

kairosΝεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, στη Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τα ορεινά της Στερεάς και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 22 έως 33 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 18 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 23 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά σήμερα Παρασκευή 1/8, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα  Παρασκευή 1/8, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 29 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Παρασκευή 1/8, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 29 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 25 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook