Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Σάββατο 7 Μαρτίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-σάββατο-7-μαρ-180885

kairos_vroxiΒροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, με ισχυρά φαινόμενα στα ανατολικά ηπειρωτικά, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στο Ανατολικό Αιγαίο, στο νότιο Ιόνιο και στην Πελοπόννησο και χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά, σε ημιορεινά τμήματα της Βόρειας Ελλάδας, καθώς και σε περιοχές της Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο, περιμένουμε το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015. Στα Δωδεκάνησα βροχές και καταιγίδες αναμένονται το βράδυ, ενώ στα παράκτια τμήματα της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς ο καιρός θα είναι βελτιωμένος.

Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί από -3 έως 2 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 0 έως 6 στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 11 βαθμούς στην Ήπειρο, από 2 έως 8 στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 16 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 6 έως 9 στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και από 9 έως 13 στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου, αλλά στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα θα φτάσουν στους 17 και 19 βαθμούς Κελσίου αντίστοιχα.

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στα Χανιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook