Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τετάρτη 28 Ιανουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τετάρτη-28-ια-195605

kairosΒροχές και σποραδικές καταιγίδες σε περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής χώρας και του Αιγαίου, αλλά και επιδείνωση του καιρού από αργά το απόγευμα και από τα νότια με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, περιμένουμε την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, της Βόρειας Θεσσαλίας και της Ηπείρου με χαμηλότερο υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, από -2 έως 6 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 0 έως 10 στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 7 βαθμούς στην Ήπειρο, από 2 έως 9 στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 15 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά αύριο Τετάρτη 28/1, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης αύριο Τετάρτη 28/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο αύριο Τετάρτη 28/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook