Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τρίτη-23-δεκε-98292

kairosΠολύ καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν στη χώρα μας την περίοδο των Χριστουγέννων με σχετικά υψηλές θερμοκρασίες, εξασθενημένους ανέμους και άφθονη ηλιοφάνεια.

Πιο αναλυτικά την Τετάρτη 24/12 Παραμονή Χριστουγέννων, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν στα βόρεια τους 14 βαθμούς, στα δυτικά τους 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 17 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 18 βαθμούς Κελσίου. Το πρωί όμως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά σήμερα Τρίτη 23/12, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Τρίτη 23/12, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα Τρίτη 23/12, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook