Ο μοναδικός Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Πέτρινο Θέατρο Νωπηγείων

ο-μοναδικός-βασίλης-παπακωνσταντίνο-160614

vaspap2Η Νεολαία Κισάμου έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει αυτό το καλοκαίρι τον μεγάλο Βασίλη Παπακωνσταντίνου, για τη συναυλία της χρονιάς, στο Πέτρινο Θέατρο στα Νωπήγεια Κισάμου.

«Πάντα εδώ…», όπως δηλώνει και ο τίτλος της καλοκαιρινής του περιοδείας που θα τον φέρει σε επαφή με το αγαπημένο του κοινό την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014 στο Πέτρινο Θέατρο στα Νωπήγεια Κισάμου στις 21.30.

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει για άλλη μια φορά τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο δρόμο. Με την μπάντα και τα τραγούδια του, τα πολύτιμα εφόδια μιας διαδρομής με ανοιχτό ορίζοντα και πολλά χιλιόμετρα ακόμα.

Ο πλέον αγαπητός συναυλιακός καλλιτέχνης των τελευταίων σαράντα χρόνων, διατηρεί σταθερά δυνατή την φλόγα της σκηνικής του παρουσίας και μας προσκαλεί σε μια συναυλία που θα προσφέρει συγκίνηση και δυναμισμό, εκτόνωση και σκέψη.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κουβαλάει πάντα την κληρονομιά των συνεργασιών του, με σπουδαίους συνθέτες, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Λοίζος, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Νικόλας Άσιμος μεταξύ άλλων και έχει τραγουδήσει ποιητές όπως ο Τάσος Λειβαδίτης, ο Νίκος Καββαδίας, ο Αλκης Αλκαίος, ο Κώστας Καρυωτάκης αλλά και σπουδαίους στιχουργούς όπως ο Κώστας Τριπολίτης και ο Οδυσσέας Ιωάννου.

Με μια φωνή που ηχεί μοναδικά τρυφερή και άλλες στιγμές ανατριχιαστικά εκρηκτική με την γνήσια ροκ σκηνική του παρουσία ξέρει να στήνει πάντα συναυλίες που στάζουν ιδρώτα και έχουν κάθε φορά απρόβλεπτο χαρακτήρα.

Καλοκαίρι του 2014: ο Βασίλης είναι και φέτος «πάντα εδώ…» επιλέγοντας πάντα να είναι αιχμηρός στον λόγο του, είτε κοινωνικός είτε ερωτικός. μέσα από τα τραγούδια και τις συναυλίες του.

vasiliszarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook