Παύλος Πολάκης: «Από δω και μπρος κυβερνάμε»…

παύλος-πολάκης-από-δω-και-μπρος-κυβερ-213211

polakis vouliΤις ενέργειές του αμέσως μετά την προτροπή του πρωθυπουργού για πέρασμα από τα λόγια στην πράξη περιέγραψε ο Παύλος Πολάκης σε ενημέρωση που έκανε στην προσωπική σελίδα του στο facebook.

Μεταξύ άλλων ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει την παρέμβασή του για τη μεταφορά του Λιμεναρχείου Χανίων, την επικοινωνία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος για την καταβολή των χρημάτων για την καταπολέμηση του έλκους της καστανιάς ενώ ενημερώνει ότι σύντομα θα έχει καταργηθεί το “μνημονιακό” Παρατηρητήριο των ΟΤΑ.

Ολόκληρη η ενημέρωση του βουλευτή:

Υλοποιώντας την προτροπή του Αλέξη από τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας ότι από εδώ και μπρος κυβερνάμε, χθες και σήμερα προχωρήσαμε στα εξής:

1) Παρέμβαση στο Υπουργείο Ναυτιλίας και στο Υπουργείο Οικονομικών για άμεση μεταφορά των υπηρεσιών του Λιμεναρχείου Χανίων στον α’ όροφο του Τελωνείου στη Σούδα για να σταματήσει το αίσχος (οικονομικό και λειτουργικό) των τεσσάρων κτιρίων. Το Υπουργείο Ναυτιλίας συμφώνησε κι αναμένεται απάντηση από το Υπουργείο Οικονομικών.

2) Επικοινωνία και λύση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος της κατανομής των χρημάτων σε 11 νομούς της χώρας για την καταπολέμηση του έλκους της καστανιάς και φέτος απο το Δασαρχείο Χανίων. Άμεση ανταπόκριση από τον Υπουργό και το γραφείο του προς τη Διοίκηση του Πράσινου Ταμείου που χρηματοδοτεί.

3) Παρέμβαση στο Υπουργείο Εσωτερικών στον Υπουργό και στον Γενικό Γραμματέα για το θέμα της μη έγκρισης του προϋπολογισμού σε 30 δήμους της χώρας απο τις αποκεντρωμένες διοικήσεις που ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ να τηρούν τις μνημονιακές οδηγίες του παρατηρητηρίου των ΟΤΑ το οποίο θα καταργηθεί. Θα σταλεί σύντομα οδηγία για να εγκριθούν οι προυπολογισμοί και να λειτουργήσουν απρόσκοπτα αυτοί οι δήμοι.

Αυτά κατ’ αρχήν (και αρκετά άλλα) και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να αλλάξουμε τη χώρα στα μικρά και στα μεγάλα.

zarpa.gr

One thought on “Παύλος Πολάκης: «Από δω και μπρος κυβερνάμε»…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook