**

Περιφέρεια Κρήτης | Παρουσιάζει τον συνδυασμό του ο Σταύρος Αρναουτάκης

Κάντε μας like στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

arnaoutakis12Το Σάββατο στις Κάτω Αρχάνες Ηρακλείου θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του για την Περιφέρεια Κρήτης, ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ενημέρωση: “Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΚΡΗΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης θα πραγματοποιήσει την παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης του το Σάββατο 12 Απριλίου στις 19.30 στο κέντρο Αναδρομές στις Κάτω Αρχάνες.

Ο κ Σταύρος Αρναουτάκης θα παρουσιάσει το σύνολο των υποψηφίων και για τις τέσσερεις περιφερειακές ενότητες του νησιού, ενώ θα δώσει και το στίγμα του συνδυασμού και τις προτεραιότητες του για την επόμενη πενταετία.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης θα παρουσιάσει το σχεδιασμό που ήδη έχει γίνει για τη Νέα Προγραμματική Περίοδο, έναν σχεδιασμό που έχει πάρει τα εύσημα από τον αρμόδιο Επίτροπο της ΕΕ Γιοχάνες Χαν, το πρόγραμμα του συνδυασμού και τους άξονες που θα κινηθεί με στόχο τη συνέχιση της πολιτικής επιλογής για συγκρητισμό, ώστε η Κρήτη να συνεχίσει να είναι Πρώτη Δύναμη”.

zarpa.gr

 

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

*

Zarpa.gr © 2015 All Rights Reserved

ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ | ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ | ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

Designed by G | K

Powered by WordPress

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien