Χανιά | Σοβαρό τροχαίο στην Κισάμου | Photos

χανιά-σοβαρό-τροχαίο-στην-κισάμου-photos-168586

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΈνα σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε λίγο πριν τις 11 το πρωί στα Χανιά στην οδό Κισάμου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣυγκεκριμένα, αστικό λεωφορείο που οδηγούσε ένας 30χρονος παρέσυρε ηλικιωμένη γυναίκα που στην κυριολεξία γλύτωσε από του χάρου τα δόντια.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Τροχαίας Χανίων καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την γυναίκα ηλικίας 70 χρόνων και την μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων. Σημειώνεται, πως ευτυχώς η κατάσταση της γυναίκας δεν ενέπνεε ανησυχία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤο περιστατικό σημειώθηκε στην στάση των λεωφορείων, η οποία βρίσκεται απέναντι από το ξενοδοχείο «Ακάλι»

Τα αίτια που προκάλεσαν το περιστατικό διερευνώνται από την Τροχαία.

 

zarpa.gr

 

 

3 thoughts on “Χανιά | Σοβαρό τροχαίο στην Κισάμου | Photos

  1. Το θέμα είναι ότι πρέπει να προσέχουν και οι οδηγοί και οι πεζοί έμενα που έχει τύχει πολλές φορές μέσα στα χανια να δω πεζούς να περνάμε από τι μια μεριά του δρόμου στην άλλη χωρίς ξανά λέω χωρίς καν να κοιτάξουν δεξιά και αριστερά αν άρχετε αυτοκίνητο έτσι σαν τα βόδια ξέρεις τη είναι ο άλλος που ερχετε με το αυτοκίνητο μπορεί να τρέχει μπορεί να είναι τρελός μεθυσμένος μπορεί να μην προλάβει να αντίδραση να μην πιάνουν τα φρένα του πως πας και πετάγεσαι στο δρόμο χωρίς να κοιτάξεις ένα άλλο που έχω παρατηρήσει είναι ότι κάποιοι πέρνανε από την μια μεριά του δρόμου στην άλλη ακόμα και όταν το φανάρι τον αυτοκίνητων είναι πράσινο λίγο προσοχή από όλους μας και όχι να πηγαίνουμε στο δρόμο σαν τα βόδια αν και αυτά μαλών θα προσέχουν καλυτέρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook