Τεράστιος Κισσαμικός «κατάπιε» την Κηφισιά

τεράστιος-κισσαμικός-κατάπιε-την-κ-194907

kifisia-kissamikos_610_400Νίκη που ισοδυναμεί με ένα τεράστιο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ σημείωσε ο Κισσαμικός κερδίζοντας εκτός έδρας την Κηφισιά με σκορ 1-0! Το «χρυσό» γκολ για τη χανιώτικη ομάδα που αποκτά εκ νέου τα ηνία της κορυφής και ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο το 2014, σημείωσε ο Βλάχος στο 74ο λεπτό.

Ο Κισσαμικός ήταν καλύτερος της Κηφισιάς, που πριν από αυτό το παιχνίδι ήταν η ομάδα που βρισκόταν στην κορυφή του ομίλου και αν είχε κερδίσει, θα είχε αυξήσει στους 4 βαθμούς τη διαφορά. Εντούτοις, ένας αποφασιστικός Κισσαμικός κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του φτάνοντας σε μια πολύ μεγάλη νίκη, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Βλάχος. Η χανιώτικη ομάδα… δεν κώλωσε ούτε όταν η Κηφισιά κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 48′, με τον «μέγα» Λαζαρίδη να το αποκρούει, ενώ στις καθυστερήσεις, η τύχη της χαμογέλασε, με τους γηπεδούχους να σημαδεύουν το δοκάρι!

Ο Κισσαμικός, όπως ξεκίνησε την αναμέτρηση: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Καρβουνιάρης, Σπαθάρας, Σουμπασάκης, Σελινιωτάκης, Κιπτίου, Μποτωνάκης, Τσικουδάκης, Βλάχος, Στεφανίδης.

Πηγή: athlitiko.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook