Τραγική εξέλιξη | Νεκρός βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης | Photo

τραγική-εξέλιξη-νεκρός-βρέθηκε-ο-βαγγ-223321

giannena_giakoumakisΔυστυχώς επιβεβαιώνονται οι φόβοι σχετικά με το πτώμα που βρέθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί στα Γιάννενα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα ανήκει στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, κάτι που επιβεβαιώνει και ο θείος του, Γιώργος Βιδιαδάκης.giannena_limni1Ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης βρέθηκε από ζευγάρι που περπατούσε στην περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη Γαλακτοκομική Σχολή.

Η σορός είναι σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και δεν έχει γίνει ακόμη ταυτοποίηση. Ωστόσο, βάσει των ρούχων του εκτιμάται ότι πρόκειται για τον 20χρονο.

giakoumakis2Ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, ενώ στο σημείο βρέθηκε αμέσως ο ιατροδικαστής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, Θόδωρος Βουγιουκλάκης.

giakoumakis_italiaΤο πτώμα που ήταν σε προχωρημένη σήψη, αναγνωρίστηκε από τα ρούχα του. Το σκούρο φούτερ με τη λέξη ITALIA, το τζην και τα μαύρα μποτάκια που φορούσε ο φοιτητής την ημέρα που εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου.

Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής που θα αποφανθεί για τα αίτια θανάτου, αλλά αναμένεται να φθάσει και δεύτερος σε ρόλο εμπειρογνώμονα, που όρισε η οικογένεια του αδικοχαμένου Βαγγέλη.

giannena_limniΑυτήν την ώρα έχει προκληθεί πανικός και κινητοποίηση στα Γιάννενα, ενώ στη Σχολή οι φοιτητές είναι αναστατωμένοι καθώς η εξέλιξη αυτή, πιστοποιεί ενδεχομένως έναν νέο κύκλο ανακρίσεων και ερμηνειών μαρτυριών, που ίσως να δώσουν απαντήσεις και να φωτογραφίσουν τη λύση στη μυστηριώδη εξαφάνιση και δυστυχώς στον εντοπισμό του πτώματος του νεαρού.

zarpa.gr | Photos: epirusgate.blogspot.gr

One thought on “Τραγική εξέλιξη | Νεκρός βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης | Photo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook