Χανιά | «‘Άστραψε και βρόντηξε» ο Δήμαρχος για τις μαζικές αποχωρήσεις

χανιά-άστραψε-και-βρόντηξε-ο-δήμαρ-10193

skoulakis manolisΜε «σκληρή» δήλωσή του, ο δήμαρχος Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης, απαντά στα όσα του καταλογίζουν οι έξι αποχωρήσαντες δημοτικοί σύμβουλοι που προσχρώρησαν στον Δήμο Ενεργών Πολιτών και τους οποίους χαρακτηρίζει ως «πολύφερνες νύφες».

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Με αφορμή τα όσα αναληθώς διαδίδουν, δημόσια και μη, πρώην στελέχη της δημοτικής μας παράταξης περί αποχώρησης τους από αυτή λόγω μη αξιοποίησης τους σε διάφορες δημοτικές θέσεις ευθύνης, οφείλουμε προς αποκατάσταση της πραγματικότητας να κάνουμε γνωστό στην κοινωνία και στους πολίτες των Χανίων τα εξής:

1.Όλα τα πρώην στελέχη της παράταξης μας που έχουν προσχωρήσει στην παράταξη του κ. Βάμβουκα, κατείχαν ή κατέχουν έως και σήμερα θέσεις ευθύνης και διοίκησης, όπως προκύπτει από το σχετικό πίνακα, στις οποίες τοποθετήθηκαν μετά από πρόταση του Δημάρχου Χανίων,
2.Οι περισσότεροι απ’ αυτούς δεν έχουν έως σήμερα παραιτηθεί απ’ τις θέσεις αυτές, ως όφειλαν – τουλάχιστον ηθικά – από τη στιγμή που δεν αποτελούν πλέον μέλη της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης από την οποία ορίστηκαν, με ότι αυτό συνεπάγεται…

3.Είναι πλέον ξεκάθαρο στη χανιώτικη κοινωνία, ότι τα εν λόγω στελέχη – τα οποία αποδεικνύεται εν τέλει ότι λειτουργούσαν όλο το προηγούμενο διάστημα συντεταγμένα και ως «Δούρειοι ίπποι» υποσκάπτοντας και απαξιώνοντας το έργο της δημοτικής αρχής – επιδιώκουν να διαδραματίσουν στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές το ρόλο των «πολύφερνων νυφών» για τα εξυπηρετήσουν άλλες σκοπιμότητες και φιλοδοξίες…

skoulakis dimos symvouloizarpa.gr

 

4 thoughts on “Χανιά | «‘Άστραψε και βρόντηξε» ο Δήμαρχος για τις μαζικές αποχωρήσεις

  1. ΚΥΡΙΕ ΣΚΟΥΛΑΚΗ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟ ΨΗΦΟΦΕΛΤΙΟ ΑΝΑΜΑΖΩΞΙΑΡΗΔΩΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΝ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙΣ.
    ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ…..

    ΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.Ο ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΙΑ.

  2. 3 θεσεις στη ΔΕΔΙΣΑ…. 4 αντιπροεδροι…… 1 προεδρος ……………… μελη της οικονομικης επιτροπης του δημου…. μελη της επιτροπης ποιοτητας ζωης του δημου …… και ο καταλογος συνεχιζεται…. Και μολις παραιτηθουν θα τους κατηγορησεις οτι λειτουργησαν συντεταγμενα για να εμποδισουν την ομαλη λειτουργεια του δημου και να καταρευσουν τα οργανα κτλ κτλ κτλ . Ασε Δημαρχε ξυπνησε ο κοσμος… Υ.Γ. συγχαρητηρια στο μελαχρινο αγορι που εχεις διπλα σου ….. μια χαρα σε δασκαλευει…..

    1. και ποσοι ακομη θ ακολουθησουν !!!! τουλαχιστον δυο Δημοτικοί Συμβουλοι!! Πρόεδροι ΔΣ & επιτροπατων δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι εμετρηθηκαν εζυγιστικαν και βρέθηκαν ανυπαρκτοι!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook