Αποφυλακίζεται ο αρχηγός των σατανιστών Ασημάκης Κατσούλας από τις φυλακές Αγιάς

αποφυλακίζεται-ο-αρχηγός-των-σατανισ-133598

katsoulasΕλεύθερος αναμένεται να αφεθεί ο αρχηγός των Σατανιστών της Παλλήνης Ασημάκης Κατσούλας, μετά από 19 χρόνια. Υπενθυμίζεται πως το 1995 μαζί με τον Μάνο Δημητροκάλη και την Δήμητρα Μαργέτη είχαν δολοφονήσει δύο γυναίκες.

Ο Ασημάκης Κατσούλας ήταν αυτός που φερόταν ως αρχηγός της σπείρας των Σατανιστών και μάλιστα καταδικάστηκε με τη μεγαλύτερη ποινή, δύο φορές ισόβια, 12 χρόνια και δέκα μήνες.

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, ο «εγκέφαλος» της ομάδας των Σατανιστών αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος από τις αγροτικές φυλακές Αγιάς των Χανίων. Υπενθυμίζεται πως και η Δήμητρα Μαργέτη έχει ήδη αποφυλακιστεί.

Ο Κατσούλας στην εξάωρη απολογία του, προσπάθησε να διαψεύσει τις μαρτυρίες των συγκατηγορουμένων του που τον υποδείκνυαν ως «εγκέφαλο» της συμμορίας, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος εκτελούσε απλά εντολές.

Ο «εγκέφαλος» της ομάδας γεννήθηκε το Μάιο του 1972 και διέμενε στην Κάντζα. Δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν ότι αφού είχε συμπληρώσει τα 17 του, είχε ανεπτυγμένες νοητικές ικανότητες, επιβλητική εμφάνιση και διακατεχόταν από ανησυχία πνεύματος.

Μετά το 1990, άρχισε να χάνει την επαφή του με την οικογένειά του, η οποία δεν γνώριζε τίποτα για τις πράξεις του μέχρι τη σύλληψή του, το 1993. Θεωρείται ο «εγκέφαλος» της τριάδας των σατανιστών, με τους συγκατηγορούμενούς του να τον σκιαγραφούν σαν μια αυταρχική προσωπικότητα, που μπορούσε να παίρνει αυτό που θέλει και να ελέγχει τη βούλησή τους.

Η ζωή μέσα στη φυλακή
Πάντως, ο Ασημάκης Κατσούλας, παρότι βρισκόταν στη φυλακή, δεν έδειξε να συμμορφώνεται αφού ακόμα και μετά τη βαριά ποινή του, δεν δίστασε να απασχολήσει και πάλι τις Αρχές. Μαζί με έναν άλλο συγκρατούμενό του που κατηγορείτο για ανθρωποκτονία, επικοινωνούσαν καθημερινά μέσω τηλεφώνου με δύο αδελφές 11 και 12 χρονών. Τους έλεγαν ότι είναι αστυνομικοί και ζητούσαν από τα κορίτσια να αγγίξουν απόκρυφα μέρη του σώματος τους, για να μπορέσει όπως έλεγε ο ίδιος να κάνει τηλεφωνική εξέταση DNA.

Τα δύο κορίτσια είπαν στους γονείς τους τι γινόταν και αυτοί με την σειρά τους πήγαν στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Από την ψηφιακή ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων διαπιστώθηκε ότι οι τηλεφωνικές κλήσεις γίνονταν από τις φυλακές Μαλανδρίνου και από συγκεκριμένη τηλεκάρτα. Όταν πήγαν στις φυλακές ανακάλυψαν ότι την τηλεκάρτα αυτή χρησιμοποιούσαν ο Κατσούλας μαζί με τον άλλο συγκρατούμενο του. Στην κατοχή βρέθηκαν και άλλοι τηλεφωνικοί αριθμοί.

Επίσης τον Μάρτιο του 2005 σε μια άδειά του από τις φυλακές ο Κατσούλας είχε εμφανιστεί σε 23χρονη ως αστυνομικός και είχε προσπαθήσει να την αποπλανήσει, πάντα βάσει δημοσιευμάτων.

Πηγή: protothema.gr

 

3 thoughts on “Αποφυλακίζεται ο αρχηγός των σατανιστών Ασημάκης Κατσούλας από τις φυλακές Αγιάς

  1. Παντως στις φυλακες Αγιας δεν πρεπει να εμεινε ουτε ενα βραδυ μιας και ηταν απο τους κρατουμενους που ειχα νοικιασει σπιτι και εμεναν εκει κοντα…αυτα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook