Χανιά | Εκλογικό «θρίλερ» στο Δικηγορικό Σύλλογο – Δεν βγήκε για μία ψήφο

χανιά-εκλογικό-θρίλερ-στο-δικηγορι-128378

giannis daskalakisΑπόκριες πάνω από την κάλπη την άλλη Κυριακή για τους δικηγόρους των Χανίων, που δεν έδωσαν σε κανέναν από τους τρεις υποψηφίους προέδρους, την απόλυτη πλειοψηφία.

Για την ακρίβεια, ο υποψήφιος κύριος Γιάννης Δασκαλάκης (φώτο εξωφύλλου) δεν εξελέγη για μία ψήφο, καθώς συγκέντρωσε ακριβώς τις μισές ψήφους και όχι τις μισές συν μία, όπως απαιτεί ο κανονισμός.

Έτσι, μαζί με τον κύριο Ευτύχη Μαυρογένη (φώτο), θα διεκδικήσουν στον δεύτερο γύρο την εκλογή τους, στο αξίωμα του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Χανίων.

eutihis maurogenisΣυγκεκριμένα, επί 328 εγκύρων ψηφοδελτίων, ο κ. Γιάννης Δασκαλάκης έλαβε 164 ψήφους. 84 έλαβε ο κ. Ευτύχης Μαυρογένης και 80 ο κ. Μανώλης Παπαδομανωλάκης, σε σύνολο 328 εγκύρων ψηφοδελτίων. Επίσης είχαμε 14 άκυρα/λευκά, σε σύνολο 341 ψηφισάντων συνολικά.

Επισημαίνουμε ότι οι σύμβουλοι θα εκλεγούν σήμερα, καθώς ψηφίστηκαν σε ξεχωριστό, ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Όπως επισημάνθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ (ΕΔΩ) η προεκλογική περίοδος, όπως και η σημερινή εκλογική διαδικασία, κύλησαν απολύτως ομαλά, σε κλίμα ομοψυχίας και ενότητας, το οποίο και οι δύο -πλέον- υποψήφιοι, θα επιδιώξουν να διατηρηθεί.

 

2 thoughts on “Χανιά | Εκλογικό «θρίλερ» στο Δικηγορικό Σύλλογο – Δεν βγήκε για μία ψήφο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook