Χανιά | Ξεκίνησε εν μέσω αντιδράσεων η μετεγκατάσταση της Πολεοδομίας

χανιά-ξεκίνησε-εν-μέσω-αντιδράσεων-η-μ-10242

dimos xanionΤην απόφασή του να προχωρήσει στην μετεγκατάσταση και ενοποίηση των πολεοδομιών του Δήμου Χανίων στο νέο Δημαρχείο Σούδας, παρά τις αντίθετη γνώμη των εργαζομένων και της νεοεκλεγείσσας δημοτικής αρχής, υπερασπίστηκε σήμερα για ακόμη μία φορά, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης.

«Η Δημοτική Αρχή δικαιούται να παίρνει αποφάσεις παρά τις όποιες διαφωνίες των εργαζομένων. Σεβαστές οι διαφωνίες τους αλλά πιστεύω ότι και εκείνοι και οι πολίτες και οι μηχανικοί και όλος ο νόμος σε δύο – τρεις μήνες θα μας ευγνωμονούν γι’ αυτήν την πράξη, είπε σήμερα μιλώντας σε δημοσιογράφους  ενώ κληθείς να σχολιάσει την αντίθεση του κ. Βαμβουκα, τόνισε: «Όλες οι αποφάσεις που έχουν δρομολογηθεί μέσα από το δημοτικό συμβούλιο θα υλοποιηθούν στο ακέραιο μέχρι 30 Αυγούστου. Από ‘κει και πέρα, αν η νέα Δημοτική Αρχή θέλει να αλλάξει τα δεδομένα, είναι δικαίωμά της και θα κριθεί από τον λαό των Χανίων».

Απαντώντας δε, σε όσους, όπως είπε, μίλησαν για «αιφνίδια» απόφαση, αναφέρθηκε στο χρονικό του σχεδιασμού της μετεγκατάστασης, ο όποιος «ξεκίνησε να λέγεται θεωρητικά από το ’12, τον Ιούλιο του 13 κάναμε την πρώτη εργολαβία για την διαμόρφωση του χώρου

και τον Φλεβάρη του ’14 βγήκε η σχετική απόφαση δημάρχου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης θα παραμείνει κλειστή  έως και τις 29/7/2014, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μετεγκατάσταση της Διεύθυνσης στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Σούδας.

zarpa.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook