Χανιά | Ξεκίνησε το 10ήμερο ελεύθερης πτώσης στο Μάλεμε | Photos

χανιά-ξεκίνησε-το-10ήμερο-ελεύθερης-πτ-166995

maleme_ptosiΜε απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε το δεκαήμερο Ελεύθερης Πτώσης στο ιστορικό αεροδρόμιο του Μάλεμε, την περασμένη Παρασκευή, ενώ  θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Παγκρήτιος Σύλλογος Ελεύθερης Πτώσης Skydive Crete και ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με τον Skydive Sardegna από τη Σαρδηνία.Την Παρασκευή, 1η μέρα της εκδήλωσης, το πρόγραμμα ξεκίνησε το απόγευμα λόγω του δυνατού αέρα που επικρατούσε στην περιοχή.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα όλα κύλησαν ομαλά, πλην μερικών μικροκαθυστερήσεων, πραγματοποιήθηκε μεγάλος αριθμός tandem, καθώς και αλμάτων από έμπειρους αλεξιπτωτιστές.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι συμμετέχουν αλεξιπτωτιστές από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό. Παράλληλα επισκέφτηκαν το χώρο της εκδήλωσης και μεγάλος αριθμός επισκεπτών, που παρακολούθησαν και ταυτόχρονα ενημερώθηκαν για το άθλημα της ελεύθερης πτώσης.Στο χώρο της εκδήλωσης έχει στηθεί από το Δήμο Πλατανιά, μια μικρή έκθεση φωτογραφίας, ζωγραφικής και υλικού πολέμου, με θέμα τη Μάχη της Κρήτης στο Μάλεμε.

Το φωτογραφικό και ζωγραφικό υλικό είναι μια προσφορά του ζωγράφου κ. Μανώλη Θεοδοσάκη, ταξίαρχου εν αποστρατεία.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook