Χανιά | Σοβαρό τροχαίο με τρία αυτοκίνητα στην Αγιά | Photos

χανιά-σοβαρό-τροχαίο-με-τρία-αυτοκίνη-167179

20140902_233008Πέντε άτομα μεταφέρθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης, στο Νοσοκομείο Χανίων, μετά από τροχαίο ατύχημα που συνέβη λίγο πριν τις 11 το βράδυ, στην περιοχή της Αγιάς.

troxaio_agia1Το ένα όχημα ανετράπη (φώτο) και κατέληξε σε καλαμώνα. Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο και απεγκλώβισε την οδηγό, την οποία παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Συνολικά τρία ασθενοφόρα μετέφεραν τους τραυματίες στο Νοσοκομείο, με τον έναν να είναι σε αρκετά σοβαρή κατάσταση.

20140902_232821

20140902_233040

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύγκρουση διερευνώνται. Ωστόσο, φαίνεται ότι αφού η κοπέλα έχασε τον έλεγχο και το όχημα ανετράπη, το δεύτερο όχημα που ήταν από πίσω της,  είχε σταματήσει δεξιά στο οδόστρωμα για την βοηθήσει. Το σημείο όμως έχει μειωμένη ορατότητα με αποτέλεσμα όλο αυτό το περιστατικό, να μην γίνει αντιληπτό από το τρίτο όχημα που ερχόταν από το απέναντι ρεύμα και δεν πρόλαβε να φρενάρει εγκαίρως, με αποτέλεσμα ο οδηγός του τρίτου οχήματος να τραυματιστεί σοβαρά.

troxaio_agia2Πάντως στη συγκεκριμένη στροφή στο δρόμο προς Αλικιανό, έχουν συμβεί πολλές φορές κατά το παρελθόν ατυχήματα.

Προανάκριση διενεργεί το τμήμα τροχαίας Χανίων.

troxaio_agia5troxaio_agia3

zarpa.gr

One thought on “Χανιά | Σοβαρό τροχαίο με τρία αυτοκίνητα στην Αγιά | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook