Χανιά | Συγκέντρωση και πορεία από το ΠΑΜΕ | «Η αντιλαϊκή επίθεση δυναμώνει καθημερινά»

χανιά-συγκέντρωση-και-πορεία-από-το-πα-187718

pameΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία των Νέων Καταστημάτων και πορεία στους δρόμους των Χανίων πραγματοποίησε το πρωί το ΠΑΜΕ στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρηης πανελλαδικής απεργίας ενάντια στον προϋπολογισμό του 2015.

pameΣε σχετική ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ με αφορμή την σημερινή κινητοποίηση αναφέρει μεταξύ άλλων πως «η αντιλαϊκή επίθεση δυναμώνει καθημερινά. Στη καταιγίδα των μέτρων που πάρθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια (διαθεσιμότητες-απολύσεις συναδέλφων μας, τσάκισμα μισθών και συντάξεων, χαράτσια κ.α.) έρχονται να προστεθούν και νέα.»

pameΕπίσης επισημαίνεται ότι «ετοιμάζεται νέο μισθολόγιο με εξίσωση του μισθού του δημοσίου με αυτόν στον ιδιωτικό τομέα, δηλαδή 586 ευρώ μεικτά. Ιδιαίτερα, όσοι συνάδελφοι βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους, ήδη αδυνατούν να τα φέρουν βόλτα. Επιπλέον συνάδελφοί μας αναπληρωτές παραμένουν για τρίτο συνεχόμενο μήνα απλήρωτοι!

Στα σχολεία η κατάσταση παραμένει εκρηκτική. Τα κενά στα σχολεία παραμένουν με το Υπουργείο να σχεδιάζει τη δήθεν «κάλυψή» τους με απλήρωτους εθελοντές εκπαιδευτικούς, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν το κατάλληλο έδαφος, ώστε να παρεμβαίνουν με τη μάσκα του “εθελοντή” και να περνούν την πόρτα του σχολείου τα κάθε λογής επιχειρηματικά και άλλα συμφέροντα!»

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook