Συγκλονίζει η τραγική ιστορία του «Αχιλλέα» από το Μπρούσκο

συγκλονίζει-η-τραγική-ιστορία-του-αχ-111566

mprousko02dek2

O Ανδρέας Γεωργίου είναι ο πολύ γνωστός και αγαπημένος τηλεοπτικός «Αχιλλέας» που παίζει σήμερα στη δημοφιλή σειρά «Μπρούσκο»

Λίγα χρόνια νωρίτερα όμως, το 2005, η προσωπική του, τραγική οικογενειακή ιστορία, είχε συγκλονίσει την Κύπρο αλλά και το –τεράστιο τότε- τηλεοπτικό κοινό το Ανδρέα Μικρούτσικου που είχε παρουσιάσει την υπόθεση.

Η μητέρα του, λοιπόν, πέθανε από AIDS που της κόλλησε ο πατέρας του, ενώ όσο έπασχε από την ασθένεια έφερε στον κόσμο ένα παιδί (τότε ήταν 13 χρονών), που επίσης ήταν φορέας του AIDS.

Ο Ανδρέας έχει άλλα δύο αδέλφια και ουσιαστικά αυτός και η γιαγιά του φροντίζουν την οικογένεια.

Όσον αφορά τον πατέρα του είναι φορέας του AIDS κι εξαιτίας αυτού μία πρώην φιλενάδα του τον έκλεισε στη φυλακή επειδή της μετέδωσε την ασθένεια.

Εκεί, έμεινε δεκαπέντε μήνες και χρειάστηκε να την παρακαλέσει ο Ανδρέας να αποσύρει τις κατηγορίες, προκειμένου να βγει ο πατέρας του έξω και να γυρίσει σπίτι, που τον ζητούσε ο μικρός γιος.

Γενικά, η ιστορία αυτή είχε συγκλονίσει την Κύπρο και για ένα διάστημα, η οικογένεια ήταν στην απομόνωση.

Όπως φαίνεται όμως, ο αγαπημένος ηθοποιός κατάφερε να τ’ αφήσει πίσω του όλα αυτά, αποτελώντας ζωντανό παράδειγμα για το ότι δεν πρέπει να αφήνουμε τις οποίες δυσκολίες να μας κάμπτουν!

(Φώτο από τα πρόσφατα γυρίσματα της σειράς στα Χανιά | fotoMpouzischania)

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ από τα γυρίσματα

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook