Ο καιρός για σήμερα Τρίτη

ο-καιρός-για-σήμερα-τρίτη-53726

kairos0Παροδικές νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, περιμένουμε την Τρίτη 23 Απριλίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 12 έως 21 βαθμούς και στα ορεινά από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στα δυτικά ισχυροί.

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα Τρίτη, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα Τρίτη , με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ηράκλειο σήμερα Τρίτη, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook