Άγριο κράξιμο από ΣΥΡΙΖΑ στον Γιώργο Τράγκα | Ο καημένος ο γέρος πήγε στο δάσος για χέσιμο!

άγριο-κράξιμο-από-συριζα-στον-γιώργο-τ-145004

tragas“Πιο πολύ λυπάμαι τον καημένο τον Τράγκα, που τώρα στα γεράματα διαβάζει ξένες εφημερίδες κινδυνεύοντας με ανήκεστο πολιτιστικό σοκ”, αναφέρει χαρακτηριστικά σε άρθρο του το left.gr

Kαι συνεχίζει:

Ε, ρε, μεγαλεία! Η χθεσινή ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έγινε πρώτο θέμα σε πλείστα όσα ΜΜΕ του πλανήτη. Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Σέρβοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι έστησαν σκηνές έξω από το ελληνικό Κοινοβούλιο. Μέχρι και οι Ιάπωνες έστειλαν κανάλι να απαθανατίσει τις εξελίξεις. Αχ και να ήμουνα από μια μεριά να ακούσω τη γιαπωνέζικη μετάδοση, να δω πώς θα προφέρουν τον Μιχελογιαννάκη και πώς θα εξηγήσουν στους τηλεθεατές τους ποιος είναι ο Χρήστος Δήμας που ψηφίζει Σταύρο Δήμα. Και ο Πύρρος Δήμας που ψηφίζει Σταύρο Δήμα.

Η εμπλοκή των ξένων ΜΜΕ βασανίζει τους Έλληνες δημοσιογράφους που εξαναγκάζονται να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Πιο πολύ λυπάμαι τον καημένο τον Τράγκα, που τώρα στα γεράματα διαβάζει ξένες εφημερίδες κινδυνεύοντας με ανήκεστο πολιτιστικό σοκ. «Δεν τα λέω εγώ!» φωνάζει ο Γιώργαρος. «Τα λέει η Φρανκφούρτερ Φούρτερ και η Τσάιτουνγκ Αλεμάνα με τους εννιά της γιους και με τη μια της κόρη. Άμα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα μας μαρκαλέψουν οι Πακιστανοί και θα μας πάρουν τα νησιά οι Τούρκοι, μη σου πω ότι μπορεί να συμβεί και το αντίστροφο!». Ο Τράγκας είναι σαν το ανέκδοτο με τη γιαγιά του Τοτού, που ξαφνικά άρπαξε τους Financial Times και τράβηξε προς το δάσος: Προφανώς πήγε για χέσιμο.

Κοίτα να δεις, αδερφέ μου, που η ψηφοφορία για τον Πρόεδρο των Ελλήνων έχει τραντάξει ολάκερο τον πλανήτη. Η πρώτη ψηφοφορία, μάλιστα, για την οποία οι κυβερνώντες λένε ότι το αποτέλεσμά της δεν έχει και μεγάλη σημασία. Προς τι το ενδιαφέρον, λοιπόν; Γιατί απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ η τύχη μιας μικρής χώρας του ευρωπαϊκού Νότου, που αντιπροσωπεύει μόλις το 2% του ΑΕΠ της Ευρωζώνης; Ασήμαντα μεγέθη, ασήμαντοι λαοί, τους πετάς έξω και ούτε γάτα ούτε ζημιά, η ζωή συνεχίζεται ως έχει κιι ακόμα καλύτερα από πριν.

Να τελειώνει, επιτέλους, η κοροϊδία. Τα ξένα ΜΜΕ, οι ξένοι οίκοι, οι ξένες τράπεζες έχουν κολλημένα τα μάτια και τα αυτιά τους στην Ελλάδα διότι ξέρουν ότι αυτό το γλίσχρο 2% μπορεί να γίνει το φυτίλι που θα τινάξει την εύθραυστη ισορροπία τους στον αέρα. Είναι η πεταλούδα που πετάει στο Πεκίνο και εξαιτίας της βρέχει καρέκλες στο Λος Άντζελες και, μια που είπαμε για Πεκίνο, η ίδια η Μέρκελ έχει ομολογήσει δημοσίως ότι το 2012 της τηλεφώνησε ο Κινέζος πρωθυπουργός και της είπε να μη διανοηθεί να διώξει την Ελλάδα από το ευρώ γιατί θα υπάρξουν σημαντικότατες οικονομικές επιπτώσεις.

Πρόκειται για τη γεωγραφική αντιστροφή της θεωρίας του χάους: Το πέταγμα της μικρής πεταλούδας στην Αθήνα προκαλεί βροχή στο παντοδύναμο Πεκίνο και τούτο είναι, μάλλον, καλό για την πεταλούδα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook