Άνδρες δοκιμάζουν τους πόνους της γέννας | Video

άνδρες-δοκιμάζουν-τους-πόνους-της-γέν-186576

Οι άνδρες δεν κλαίνε, τα… παλικάρια δεν πονάνε. Τα στερεότυπα θέλουν τα αρσενικά ανθεκτικά απέναντι σε κάθε πόνο. Οχι όμως όταν πρόκειται για τις ωδίνες του τοκετού. Γιατί τότε, οι άνδρες αποδεικνύονται το ασθενές φύλο.

Ενα νοσοκομείο στην Κίνα προσφέρει στους μελλοντικούς πατεράδες την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία των πόνων του τοκετού. Οι γιατροί το αποφάσισαν αυτό, όταν αρκετές μητέρες τους παραπονέθηκαν ότι οι σύντροφοί τους δεν έδειχναν κατανόηση για το τι ζούσαν εκείνες για να φέρουν ένα παιδί στον κόσμο.

Ηδη περίπου 100 άνδρες έχουν… βασανιστεί με αυτό τον τρόπο. Για να βιώσουν την εμπειρία, τους τοποθετούν επιθέματα στην κοιλιά, τα οποία είναι συνδεδεμένα με συσκευή που προκαλούν ηλεκτρικά σοκ και κατά συνέπεια πόνο. Η δοκιμασία κρατά για περίπου πέντε λεπτά, με μία νοσοκόμα να αυξάνει σε αυτό το διάστημα την ένταση του πόνου, από το 1 έως το 10.

«Ενιωθα σαν να μου ξερίζωναν την καρδιά και τους πνεύμονες», είπε ένας από τους άνδρες που το δοκίμασαν, ο Σονγκ. Αυτός, έφτασε ως το επίπεδο 7, αλλά οι περισσότεροι εγκαταλείπουν πολύ νωρίτερα, καθώς δεν αντέχουν τον πόνο.

andres genna

 

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook