Άρχισαν οι «βρωμιές»… Ο Άδωνις αποκαλεί εκατομμυριούχα τη βουλευτή Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ

άρχισαν-οι-βρωμιές-ο-άδωνις-αποκαλ-179184

adonis-fotiou

Ο  Άδωνις  Γεωργιάδης  ανέλαβε ρόλο εκτελεστή για λογαριασμό της αλανιάρας ΝΔ

Έτσι σήμερα πυροβόλησε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου αναφερόμενος, από το Βήμα της Βουλής, στις καταθέσεις της!

-Μιλάτε εσείς με 1,5 εκατ. ευρώ καταθέσεις στις τράπεζες;», αναρωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης, προκαλώντας την αντίδραση της κ. Φωτίου και πρόσθεσε: «Δεν είπα ότι κάνατε φοροδιαφυγή είπα ότι είστε πλούσια κυρία μου. Αυτοί που έχουν παχυλές καταθέσεις στις τράπεζες, δεν μπορούν να καταλάβουν τον αγώνα που δίνει μια μικρομεσαία επιχείρηση», πρόσθεσε.

Απάντηση σε έντονο ύφος έδωσε η ίδια η κ. Φωτίου, η οποία συνέδεσε την επίθεση του κ. Γεωργιάδη με τη στοχοποίηση, όπως είπε, που έχει δεχτεί προσωπικά για τις θέσεις της για το πανεπιστήμιο και την αντιπαράθεσή της με τον πρύτανη Φορτσάκη.

« Ο μηχανισμός της ΝΔ μου επιτίθεται προσωπικά. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ με παρουσιάζει ως πάμπλουτη. Να δηλώσω ότι δεν βρίσκομαι ούτε εγώ, ούτε οι συγγενείς μου στη Λίστα Λαγκάρντ», είπε η κ. Φωτίου και πρόσθεσε: « Είναι πολύ λίγα τα λεφτά που έβγαλα από αυτά που λέει αυτός ο Γκεμπελίσκος, είναι προφανές ότι τα μετρητά που έχω δεν είναι ούτε το 1/10 όσων λέει και είναι όλα έντιμα».

Στη συζήτηση παρενέβη και η προεδρεύσουα Μ. Κόλλια η οποία προσπάθησε να ρίξει τους τόνους λέγοντας: «Αλλάξτε τις πτήσεις των αεροπλάνων θα αργήσουμε να φύγουμε σήμερα».

Ανταπαντώντας ο κ. Γεωργιάδης, εξήγησε ότι έχει διαβάσει στο διαδίκτυο, σχετικά άρθρα με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν μεγάλες καταθέσεις και πως μέσα στα ονόματα ήταν και αυτό της κ. Φωτίου. «Δεν έχει σημασία αν είναι 1,5 εκατ. ευρώ ή 200-300 χιλ. ευρώ», είπε και πρόσθεσε: «Το θέμα είναι η υποκρισία. Αν είστε πλουσία δεν μπορείτε να το παίζεται επαναστάτες και να σηκώνετε μπάρες».

kourdistoportokali

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook