Άσχημα τα νέα για τον Σάκη Μπουλά

άσχημα-τα-νέα-για-τον-σάκη-μπουλά-114520

 

mpoulasΣτο νοσοκομείο Υγεία νοσηλεύεται από την περασμένη Δευτέρα, ο αγαπημένος τραγουδιστής και ηθοποιός Σάκης Μπουλάς, ο οποίος τα τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει με μεγάλη γενναιότητα το πρόβλημα της υγείας του.

Σύμφωνα με το athensmagazine η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη, ενώ αναγνωρίζει με δυσκολία τους αγαπημένους του φίλους που σπεύδουν να τον επισκεφθούν στο νοσοκομείο.

Τις τελευταίες ημέρες παρά το γεγονός ότι έκανε συχνά χημειοθεραπείες, εμφανιζόταν με τους επί χρόνια συνεργάτες και φίλους του, Διονύση Σαββόπουλο, Γιάννη Ζουγανέλη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στην Ακτή Πειραιώς.

Για τη σκληρή μάχη που δίνει ο καλός του φίλος Σάκης Μπουλάς, μίλησε φανερά συγκινημένος ο Γιάννης Ζουγανέλης:

«Με το Σάκη έχουμε συμβιώσει. Η σχέση μας είναι αδερφική. Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί, περισσότερα από 40 χρόνια».

Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι η κατάσταση του Σάκη Μπουλά είναι πολύ σοβαρή:

«Ο Σάκης τώρα παλεύει με το σθένος του. Στις πρόβες είδαμε ότι η ενέργεια που κατέθετε δεν του έκανε καλό. Τον έριχνε. Ισορροπεί πολύ δύσκολα με τη ζωή. Πάρα πολύ δύσκολα! Είναι πολύ άσχημα».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο ο Σάκης είναι πολύ γλυκός και τρυφερός:

«Θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντι στους ανθρώπους. Δεν κατάλαβα γιατί οι άνθρωποι κρύβουν μερικά πράγματα. Σέβομαι όμως τον αδερφό του το Νίκο και την κοπέλα του. Είναι σε μια φάση που το παλεύει. Δεν τον έχω ξαναδεί πιο γλυκό. Είναι πολύ τρυφερός. Γνωρίζει τι συμβαίνει!»

Τέλος, ομολόγησε ότι τελευταία δεν πηγαίνει να τον δει συχνά, εξηγώντας το γιατί:

«Καμιά φορά τη φθορά όταν τη βλέπεις στον άλλον, ξεχνάς ότι εν δυνάμει μπορείς να είσαι αυτός κάποια στιγμή. Πολλές φορές αποφεύγω να πάω να τον δω, όχι επειδή αποφεύγω τον πόνο, αλλά επειδή δεν θέλω να αισθανθώ εγώ ο ισχυρός σε σχέση με έναν άνθρωπο που είναι στη φθορά του!»

Ο Σάκης Μπουλάς, είχε δηλώσει τον Δεκέμβριο στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ: «Μια χαρά είμαι. Πολεμάω πάρα πολύ, όχι μόνο με χημειοθεραπείες αλλά και άλλα πολλά. Υποτίθεται ότι θα κάνω κάποια λιγότερα πράγματα, έχουν πρόθεση να με προστατέψουν. Γουστάρω όμως που δουλεύω εδώ. Σε μια δύσκολη φάση που περνούσα πήρα ένα αισιόδοξο μήνυμα και μου έδινε τη δυνατότητα, αφού είχα την δύναμη να έλθω εδώ με φίλους, να κάνουμε πλάκα, να τραγουδήσουμε».

» Ξέρω πως ο αγώνας είναι μακρύς αλλά είμαι γεννημένος αγωνιστής». Είχε πει ο Σάκης Μπουλάς.

Μακάρι να τους διαψεύσεις όλους Σάκη!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook