Έγινε γιαγιά η Γιάννα Αγγελοπούλου | Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο μέλος της οικογένειας

έγινε-γιαγιά-η-γιάννα-αγγελοπούλου-όλ-194349

gianna-aggelopoulou-708Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Γιάννα Αγγελοπούλου, καθώς πριν μερικές ώρες έγινε γιαγιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη της Καρολίνα έφερε στον κόσμο στις 5 τα ξημερώματα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η μοναχοκόρη της κυρίας Αγγελοπούλου γέννησε στο Λονδίνο, όπου ζει μόνιμα, και φυσικά στο πλευρό της βρίσκεται η οικογένειά της, καθώς ήδη έχουν μεταβεί στη βρετανική πρωτεύουσα η Γιάννα Αγγελοπούλου με τους δύο γιους της. Το νεότερο μέλος της οικογένειας είναι το πρώτο παιδί της Καρολίνας και το πρώτο εγγόνι της κυρίας Αγγελοπούλου και αναμένεται να πάρει το όνομά της, «Γιάννα».

Αμέσως μετά τη γέννηση της Γιάννας Junior, η Καρολίνα οδηγήθηκε στο δωμάτιό της και κατά τη διάρκεια της ημέρας, η οικογένεια Αγγελοπούλου και Αμβροσίου, αλλά και αγαπημένοι τους φίλοι, δίνουν το «παρών» και τις ευχές τους στο ζευγάρι, ενώ ολόκληρος ο όροφος του νοσοκομείου έχει κατακλυστεί από ροζ μπαλόνια, λουλούδια και αρκουδάκια.

Η Καρολίνα Αγγελοπούλου (κόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου από τον πρώτο της γάμο) παντρεύτηκε πέρυσι τον Σεπτέμβριο στο Λονδίνο τον επί 10 χρόνια αγαπημένο της, επιχειρηματία Βασίλη Αμβροσίου. Μετά τον γάμο είχε ακολουθήσει δεξίωση στο πανέμορφο ιστορικό κτίριο «One Mayfair», παλιά εκκλησία η οποία έχει διαμορφωθεί σε χώρο εκδηλώσεων.

Ο Βασίλης Αμβροσίου ασχολείται με το real estate, ενώ η Καρολίνα Αγγελοπούλου εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Φωτογραφίες από τον γάμο

gamos1

gamos2

gamos3

gamos4

gamos5iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook