Έδρα της Unesco στα Χανιά με κάτοχο τον Φίλιππο Βαλλιανάτο!

έδρα-της-unesco-στα-χανιά-με-κάτοχο-τον-φίλιπ-13201

teiΠαγκόσμιας εμβέλειας ακαδημαϊκή κατάκτηση για τα Χανιά, αποτελεί η ίδρυση έδρας της Unesco στο ΤΕΙ Κρήτης, με κάτοχο  τον σεισμολόγο Δρα Φίλιππο Βαλλιανάτο.

valianatosΣτο σχετικό δελτίο τύπου, αναφέρονται τα εξής: «Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την ίδρυση, ύστερα από επιτυχή διεκδίκηση, της έδρας UNESCO στο επιστημονικό αντικείμενο “Solid Earth Physics and Geohazards Risk Reduction”, με κάτοχο της έδρας τον διεθνώς καταξιωμένο Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος και Διευθυντή του Εργαστηρίου Γεωφυσικής και Σεισμολογίας, της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Δρα Φίλιππο Βαλλιανάτο.

Το επίτευγμα αυτό προσδίδει στο Ίδρυμα και ιδιαίτερα στον κάτοχο της έδρας ένα προωθημένο εφαλτήριο αδιαμφισβήτητης αξίας και παγκόσμιας εμβέλειας, ώστε να υπηρετήσει με αυξημένο σθένος, συνέπεια και αφοσίωση την έρευνα και την εκπαίδευση στο επιστημονικό πεδίο της έδρας, προσφέροντας πολυεπίπεδα στην κοινωνία και ιδιαίτερα τις νέες γενιές.

Στο πνεύμα αυτό το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης θα είναι συμπαραστάτης και αρωγός στις δραστηριότητες που θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο της έδρας UNESCO “Solid Earth Physics and Geohazards Risk Reduction”.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook