Έκρηξη στο σπίτι του Γιάννη Σμπώκου

έκρηξη-στο-σπίτι-του-γιάννη-σμπώκου-139148

AKIS_SBOKOS_DROGARIS ÔÓÏ×ÁÔÆÏÐÏÕËÏÓ Á - ÕÐÏÃÑÁÖÇ ÓÕÌÂÁÓÅÙÍ ÌÅ ÍÁÕÐÇÃÅÉÁ ÅËÅÕÓÉÍÁÓ (2)Έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν από τις 21.30 το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στο μαντρότοιχο της οικίας του προφυλακισμένου για το σκάνδαλο με τις μίζες των εξοπλιστικών Γιάννη Σμπώκου επί της οδού Καραϊσκάκη στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έχουν φτάσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ωστόσο προς το παρόν, δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν πρόκειται για εκρηκτικό ή εμπρηστικό μηχανισμό.

Της έκρηξης δεν προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν επειδή δεν βρέθηκε εκρηκτικό υλικό ότι το πιθανότερο είναι πως οι δράστες πέρασαν από το σημείο και πέταξαν μασούρι δυναμίτιδας. Ωστόσο, ακόμη δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο του εμπρηστικού μηχανισμού.

Από την έκρηξη έχουν σημειωθεί υλικές ζημιές στον μαντρότοιχο, ενώ μέσα στο σπίτι βρισκόταν μόνο η οικιακή βοηθός, η οποία και ενημέρωση τηλεφωνικώς την αστυνομία για το περιστατικό.

Από την πλευρά της η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε μία λιτή ανακοίνωση στις 22.05 στην οποία αναφέρεται: «Μικρές υλικές ζημιές από έκρηξη σε εξωτερική θύρα περίφραξης οικίας στην Κηφισιά».

Πηγή: zougla.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook