Έρευνα Rass: Εσείς με ποιον πολιτικό αρχηγό θα θέλατε να κάνετε ρεβεγιόν;

έρευνα-rass-εσείς-με-ποιον-πολιτικό-αρχηγ-194703

Εν μέσω γαλοπούλας, παϊδακιών και γουρουνοπούλας οι Ελληνες ενδέχεται να έχουν στο νου τους και την πολιτική. Το ενδεχόμενο όμως να συνεορτάσουν με κάποιον από τους πολιτικούς αρχηγούς τους βρίσκει μάλλον απρόθυμους.

Τις γιορτινές στιγμές τους πάντως δεν επιθυμούν να έχουν συνδαιτυμόνα κάποιον πολιτικό (60,0%). Αν όμως έπρεπε να το κάνουν πρώτος στη λίστα προτίμησης είναι ο Αλέξης Τσίπρας (10,6%), και ακολουθούν με μικρή διαφορά ο Σταύρος Θεοδωράκης (9,6%), και ο Αν. Σαμαράς (9,5%).

Ο κ. Τσίπρας έρχεται πρώτος στις προτιμήσεις κυρίως των γυναικών σχεδόν όλων των ηλικιακών κατηγοριών από 35 έως 64 χρόνων, θα ήταν εκλεκτός προσκεκλημένος των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, των απόφοιτων λυκείου, και θα του έλεγαν τα βάσανα τους οι άνεργοι, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι μισθωτοί του πολύπαθου ιδιωτικού τομέα, που κατοικούν στην Αττική και τη Κεντρική Ελλάδα.

 

rass2_0Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα ήταν καλή παρέα για τους άνδρες διανοούμενους από 18 έως 34 χρόνων, που έχουν πανεπιστημιακές σπουδές, εργάζονται στο δημόσιο και βρίσκονται εγκατεστημένοι στη βόρεια και νότια Ελλάδα.

 

Τον πρωθυπουργό θα προσκαλούσε ο μη ενεργός οικονομικά πληθυσμός (φοιτητές-νοικοκυρές-συνταξιούχοι) που εκ των πραγμάτων έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεση του για να συζητήσει μαζί του το success story της οικονομίας.

 

Γηραιές κυρίες από 65 ετών έως την αιωνιότητα που κατοικούν στην Αττική και είναι απόφοιτοι της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα απολάμβαναν τη συντροφιά του πρωθυπουργού αν τους έκανε την τιμή να αποδεχθεί την πρόσκληση τους.

 

rass_0

 

rass1_1

rass3_1

rass4_0

rass5

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook