Έρχεται και στα Χανιά η κοινοπραξία της ΑΝΕΚ με την SUPERFAST

έρχεται-και-στα-χανιά-η-κοινοπραξία-τη-180499

anek_superfastΕπεκτείνεται η κοινοπραξία της ΑΝΕΚ με την SUPERFAST  FERRIES μετά την Αδριατική και το Ηράκλειο ( δείτε εδώ ) και στα Χανιά.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zarpa.gr, οι δύο ακτοπλοϊκές εταιρείες αποφάσισαν να διευρύνουν τη συνεργασία τους και στη γραμμή Σούδα – Πειραιάς και αντίστροφα, κάτι που όπως είναι γνωστό συμβαίνει στην και γραμμή του Ηρακλείου.

Έτσι πολύ σύντομα αναμένεται να δούμε πλοίο της  SUPERFAST  FERRIES και στη Σούδα, το οποίο θα εκτελεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο μαζί με  το πλοίο της ΑΝΕΚ  «ΕΛΥΡΟΣ».

Το πλοίο της  SUPERFAST FERRIES που θα μπει στη γραμμή,  εκτιμάται πως θα ξεκινήσει να εκτελεί δρομολόγια τους αμέσως επόμενους μήνες, ίσως και πριν τα Χριστούγεννα.

superfast_ferriesΣτόχος της κοινοπραξίας των δύο κορυφαίων ναυτιλιακών εταιρειών είναι «η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για τις μετακινήσεις επιβατών και επαγγελματιών με συνέπεια και συνέχεια».

Σημειώνεται πως στελέχη των εταιρειών τονίζουν πως η επέκταση της κοινοπραξίας στα Χανιά θα είναι πολύ αποδοτική, καθώς εκτός από τη μείωση του κόστους θα συμβάλει στην αποτελεσματικότερη διαχείριση του στόλου.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook